Klippning och kalas....

Äntligen så sover bägge barna och man får lite lugn och ro....
Idag har det varit full sula sedan klockan sex imorse så nu behöver jag att relaxa lite.
Imorse var det snorhalkigt igen  och speciellt här i krokarna där vi bor. Det var som tur var bättre på stora vägen. Problemet är att min ena spolarvätskesprutare (kommer inte på vad det heter egentligen) har slutat att fungera och naturligtvis är det den som sitter på förarplatsen. Inte så jäkla lyckat när det är hur mycket salt som helst på vägen. Detta måste jag fixa snarast!

När jag hämtade Lina hos morsan så funderade vi på om hon var sjuk. Hon var rätt så gnällig och väldigt,väldigt trött. Hon piggnade dock på sig när vi kom hem och åt en ordentlig frukost. Då var allt tjo och tjim igen.

Packade oss iväg till Töcksfors för att inhandla present till Nicole. Köpte även nytt smink eftersom Angelina har kladdat ut det mesta som jag hade...Lina fick ett nytt Nalle Puh-pussel. Var hemma igen redan vid tolv så det gick smidigt.


Lina somnade i bilen med pusslet i högsta hugg....

Under tiden Lina sov så roade jag mig med att klippa till de nya gummibanden som jag köpt till föreningen. Gick ganska snabbt så jag hann även att fylla på olja på bilen och försöka reda ut varför spolarmojängen inte funkar. Det förstnämnda klarade jag men inte det andra.

Sedan var det dags för min efterlängtade klippning så Angelina fick vara hos kusinerna under tiden.


Före-väääldigt långhårig


Hemsk hemsk bild av mig när jag sitter med färg i håret. Ser riktigt elak ut!


Efter-en klar förbättring (tycker jag själv i alla fall....)


Sedan var det bara att kasta sig iväg till nästa ställe. Kalas hos Nicole. Här kommer lite bilder....


Kalasets yngsta deltagare sov mest hela tiden




Tulpaner är allt bra fina...


Glenn hade slitit sig från huset och var där...



Nea hade finklänningen på....


Fyrverkerier på tårtan ska det förstås vara....



Jag skar upp en gigantiskt tårtbit till Nicole.....Det ska man ha när man fyller fem år.

Som vanligt när man är hos Jessica så behöver man aldrig gå hem hungrig. Hon hade gjort en supergod gulasch-soppa som jag bara måste prova någon gång. Sedan kaffe och tårta på det så nu står man sig tills imorgon....

Angelina var helt slut när vi kom hem efter att ha härjat med både Mikaela och Nicole samt Chicko (Jessicas hund), så efter lite päronyoghurt så var det gonatt.
Stefan somnade också för en gångs skull ganska snabbt. Var riktigt irriterad på honom idag för han hade glömt matteboken i skolan och han hade läxa tills imorgon. Dessutom har han slarvat bort skol-agendan så jag har inte fått hem något veckobrev för den här veckan. Det blir lite svårt att veta vad som är på G då. Han är totalt hopplös med sådant där så nu i fortsättningen är det hårda bud som gäller. Han måste börja ta ansvar för sina egna grejer!

Nu är det dax att kojsa för imorgon är det jobb igen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback