Blixtar och dunder

Idag tog jag mig en ordentlig sövmöra, ända tills halv tio. Bäst att passa på för snart är den tiden över och det är dags att ställa väckarklockan på sex igen.
Åkte upp till cafét för att äta frukost. Är väldigt skönt att göra så ibland och dessutom har jag knappt satt min fot där sedan jag gick på semester. Precis när vi kom så knallade Siewert Öholm in för att köpa bullar. Kände igen honom direkt men jag har alltid tyckt att han har haft så stor näsa när man ser honom på TV. I verkligheten var den inte lika stor men han kanske har opererat den???

Sedan försökte jag att gå ut och sola lite men solen envisades med att gå i moln hela tiden så det var inte långa stunder som man hade chansen att få sig en bränna.
Upptäckte att den ena pissenissekatten haltade illa så jag undersökte henne lite. Vet inte riktigt vad som har hänt men nu ser hon i alla fall bättre ut och leker runt på Linas rum. De har kanske fajtats lite väl hårt?

Ringde till Sommarlagret och frågade vart vårt matbord hade tagit vägen?
- Öhhh jooo...det är försenat, säger den menlösa damen i andra ändan av luren.
- Jo jag vet, svarar jag väldigt syrligt. Vi skulle ha fått det i mitten av maj och sedan blev det framskjutet tills mitten av juli. Det är därför jag ringer nu...
- Ja för vad jag kan se så kommer det inte in förrän till l hösten, säger då den menlösa människan.
Jag höll på att gå i taket! Vad är det för jävla ställe egentligen! Hur länge tror dem att man vill vänta på ett matbord. Dessutom har vi lämnat handpenning på 1500 spänn!
Helst av allt skulle jag bara vilja ha pengarna tillbaka och gå någon annanstans och köpa ett bord.
Ska ta svängen inom när jag ska till Karlstad och se om jag hittar något likvärdigt med en aningens snabbare leverans annars går jag nog lös på någon.....

På eftermiddagen var det dags att dra mig ut till golfbanan för jag hade bokat lektion med pron. Jag hann upp till travbanan så började det att regna. När det var dags att börja slå så kom första åsksmällen. Jippi!
Pron var väldigt trevlig och hade ett bra sätt att lära ut på. Tydligen så stod jag för mycket på hälarna när jag slog så jag fick fel tyngdpunkt samt att mitt svingspår var för flackt. Efter en liten stund så började järnslagen att sitta riktigt bra. Däremot måste jag öva mycket mera på drivern, men jag får ta en sak i taget.

Trots att det spöregnade och åskade så gav jag och B. oss ut på onsdagsgolf. Ren idioti egentligen men jag kände mig inte värst rädd. När jag spelar golf så har jag annat att tänka på. Idag så spelade vi ifrån gul tee (herrarnas utslagsplats) och det var första gången för mig. Lite annorlunda men väldigt kul. Tillämpade det pron hade sagt och jag tror inte att jag missade ett enda järnslag, Suveränt! Nu ska jag bara få ordning på utslagen också, Fick till slut 40 slag netto (fyra för mycket) och med tanke på det extrema vädret så var jag mycket nöjd med detta. Roligaste golfrundan på år och dag!
Det blir nog fler vändor till pron misstänker jag,,,,

Nu är jag ganska trött faktiskt så nu blir det snart läggedags...

Har tydligen varit väldigt mycketr stölder ett tag nu så det gäller att låsa in grejena ordentligt! Tänk på det!

So long så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback