Fixartrixar-dag

Ja vad gör man när man har semester och det inte direkt är beachväder? Jo man grejar i huset förstås. Man gör sådant som man vanligtvis inte hinner med. Vet att man egentligen ska vara lat på sin semester men det känns faktiskt lite roligare att göra fixargrejer när man för en gångs skull intehar bråttom.

Idag har jag därför: fortsatt att gräva mig ned i den digra tvätthögen, handlat, lackat och målat taklister, fixat bensin till gräsklipparen och sedan efter stor möda klippt gräsmattan (misstänker att gräsklipparen håller på att lägga av), putsat golfklubborna, plockat ur alla saker som var kvar i bilen, lagat mat (fick hjälp av Peter dock), ringt till Scandic och fixat tillbaka pengarna som de lurade mig på, bokat hotellrum i Mölndal tills vi ska dit på U2 samt till sist golfat med Tommy. En ganska fullspäckad dag alltså.

Blev så glad över att jag fick komma ut och spela lite golf för det såg mörkt ut ett tag. Bittan skulle på auktion och CS var i Oslo,CA målade och J. kunde inte heller. Tommy skulle också med på auktion men kom hem i hyfsad tid så vi kunde komma iväg. Det var han nog ganska glad för misstänker jag...Han skrapade nämligen ihop 24 poäng och spelade fantastiskt bra.
Själv lyckades jag faktiskt komma upp i 16 poäng så det var ett fall framåt även om jag inte spelar bra. Hader till exempel bara två riktigt bra utslag på nio hål.

Har ju i alla fall varit riktigt gött väder stundtals idag och inte allt för mycket regn. Man får vara glad över det lilla. Får se vad jag ska hitta på imorgon. Måla lister blir det i alla fall...
Peter ska tydligen till Säffle och hämta någon musikgrej som de har köpt till bandet.

Gött att vi fick hotellrum till slut i alla fall. Dyrt som skam var det men det är ändå bättre än att behöva åka hela vägen hem efter konserten. Inte så många veckor kvar....

Dagens plus: Pappa som tydligen har slutat röka! Bra jobbat!
Dagens andra plus: Till pappa och Glenn som plockade med massa skräp till tippen. Sånt tacker vi för!

Slut för idag, tack för idag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback