Vaknade i en svettpöl...

...för en halvtimme sedan och precis som inatt så är det för jäkla varmt för att somna om igen. Idag är det nog ännu värre förresten. Känns som om luften står still!
Är avundsjuk på Stefan och Daniel som sover i tält för andra natten på raken. Jodå, de vågade faktiskt att sova där. Stefan har gått skallgång efter sladden till den bärbara datorn i två dagar nu. För nuförtiden duger det inte att ha tillgång till några Kalle Anka-tidningar, Fia med knuff och en ficklampa. High-tech-camping ska det vara....
Till sist tröttnade jag på allt tjatande om "den FINNS inte", "var kan den var`?" så jag beslutade mig att deltaga lite i letandet. Jag tittade in i vårt skåp som är proppfullt med typ 2000 sladdar och fick syb på den inom två sekunder! Ja jag säger då det.....Stefan var dock oerhört tacksam.

Idag har jag jobbat som vanligt och nu är det bara tre dagar kvar! Allt går bara segare och segare....

Blev ingen badtur idag för jag bestämde mig för att gå ut i värmen och spela golf med Bittan och Morgan.
Gick bra till en början men sedan var jag tillbaka i det gamla vanliga harvandet. Suck va tråkigt det är!
Morgan och Bittan spelade däremot jättebra och Bittan skrapade ihop inte mindre än 22 poäng!
På söndagen funderar vi på att dra till Eda och spela. Skulle vara kul med lite omväxling och det kanske hjälper för egen del att byta bana? Hoppas går ju alltid.


Den här tjejen i baddrock med kaninöron mötte mig när jag kom och hämtade henne hos mormor. Hon hade badat i Hello Kitty-poolen och inspekterat J:s husvagn grundligt. Hon älskar verkligen husvagnar den tjejen!



Lina inspekterar om jordgubbarna är mogna. Tre stycken fick hon. Sedan hade hon sprungit dit med jämna mellanrum sa morsan och kollat.


När jag kom hem så upptäckte jag att den ena kattungen var igenmurad i ögat så jag antar att det är ögoninflammation. Vad jag kunde läsa mig till så kunde man prova med vanlig Novasol eller vad det heter från Apoteket. Tvättade rent med lite bomull och vatten foch då öppnade den i alla fall ögat. Får ta en sväng till Apoteket imorgon.

Ungefär i samma veva lyckades Angelina ramla ner från soffan och slå hakan i vardagsrumsbordet. Hon blödde ganska ordentligt ur munnen så jag var rädd för att det kunde vara en tand som hade råkat illa ut. Som tur var så hade hon bara fått ett jack i kinden.....Därefter fick det bli sängen för henne och även för mig.

Nu ska jag prova att sova igen men tror jag ska ta en kall dusch först och se om det hjälper....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback