Min stora tjej....

Ja idag insåg jag verkligen hur tiden springer ifrån er och hur kort tid barnen är små.
Eftersom Angelina klarade ytterligare en natt utan att använda blöja så frågade jag henne imorse om hon ville skippa att ha den till dagis. Det ville hon såklart och jag tänkte att någonstans måste man ju börja. Packade ned ombyte med vissheten om att det säkert skulle bli använt.

När vi kom till dagis så överraskade fröken med att flytta över Angelinas grejer till tvåan (stora avdelningen) och helt hux flux tillhör Lina de stora barnen. Tror inte riktigt att hon hängde med i svängarna men protesterade inte nämnvärt.
Döm om min förvåning när jag hämtade henne och hon kommer springande i samma kläder som jag lämnade henne i på morgonen!!!! Hon hade varit sååå duktig och talat om när hon skulle på toa.
Dessutom var hon mäkta stolt när hon berättade vad hon hade gjort p¨å "tvåan" under dagen och sken som en sol när jag berömde henne. Tror att det kommer att bli jättebra....

På eftermiddagen har Angelina och Jonna lekt som tokar. De cyklar runt ute på gatan i 120 knyck och har så himla kul (så länge ingen blir övertrött då).


Här hoppar de studsmatta som galningar. Gött att det äntligen har kommit lite värme!



Det blev inte värst många blommor på pionbusken i år. Några busfrön hade visst plockat bort alla knoppar....

Själv fick jag lite energi och röjde i garaget. Körde bort all papp som blev i samband med att vi fick soffan så nu kan man gå in i garaget igen. Har sorterat och plockat litegrann och det blev riktigt bra. Givetvis finns en hel del kvar att göra men jag är i alla fall en bit på väg.

Trodde att det skulle bli lugnt på jobbet idag eftersom det var så fint väder men där misstog jag mig gruvligt. Märks att turistsäsongen är ordentligt igång nu och med detta alla sura, stressade och allmänt påfrestande kunder. Hade flera idag (inga Årjängsbor) som tydligen hade vaknat på bittersidan idag. Sånt är så jäkla trist. Blir man själv sådan när man åker på semester? Att man måste gnälla på allt hela tiden?
 Dessutom hade det hänt något med fläkten i tårt-kylen så den dundrade så högt att man nästan blev döv. Allmänt tröttande för hjärnan.

Nu ska jag lägga in lite bilder som jag inte har hunnit med att ladda upp....


Den här maten lagade jag igår. Kanongott! Kycklingen var fylld med fetaost, basilika och soltorkade tomater och med bacon lindat runtom. Till detta pepparsås och vitlökskroketter plus sallad och bröd försås. Ska testa att göra någon variant av smörgås på jobbet av kyckling-blandningen. Tror att det blir kanon!


Från Linas sommarfest. Väldigt försynt och blyg inför alla föräldrar. Börjar med att peta sig i näsan....


...fortsätta med att gräva sig i munnen...



...och till slut så satte hon sig ned.


Den obligatoriska gräddtårtan med jordgubbar som serverades eftråt var jättegod. Speciellt grädden och jordgubbarna tyckte LIna.


Härlig regnbåge efter åskskuren i torsdags....


Angelinas midsommarkrans som enbar blev provad. Hänger nu på tork uppe vid Ösjön som ett minne över att vi var där....


Lite annat:

*bara två arbetsveckor kvar till semestern. Har ingen aning om vad vi ska göra dock. Restresorna är fortfarande svindyra så det blir väl att packa in barnen i bilen och styra dit vi känner för antar jag. Inte så fel det heller....Hoppas bara att inte allt fint väder kommer nu. Det får gärna vara hela sommaren.....

*spelade golf igår och kräftgången bara fortsätter....skittråkigt! Speciellt när alla andra spelar bra all the time....

* är avis på dem som var på AC/DC igår. Det hade varit jävligt kul! Men å andra sidan är det inte länge tills U2-konserten....

* undrar när vi ska komma ut med båten? Väääldigt sen premiär i år.

* var ute och hämtade in tvätten förut och när jag kom in genom altandörren och såg vårt nya kök när det lyste så fint i mörkret så blev jag alldeles varm i hela kroppen. Gött när man blir sååå nöjd men jag läntar ihjäl mig efter matbordet.

* läste ur Sjöjungfrun inatt och jag måste säga att vissa partier i boken fick det att vända sig i magen på mig. Jag orkade knappt läsa vidare. Det tror jag aldrig att jag har varit med om förut. I övrigt så tror jag nog att det var den bästa i hela serien. Skriv Camilla skriv mera!

Sov gott allihopa...fast det gör ni nog redan...

Sov gott allihop...fast det gör ni nog redan....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback