Största nyheten...




...igår var väl ändå Michael Jacksons död. Fick reda på det när vi låg i sängen på morgonen och Peter visade mig rubriken på sin Iphone. Blev väl inte direkt överraskad om man säger så...Ebbot i Soundtrack of our lives slog huvudet på spiken när han kommenterade det hela i Aftonbladet: "måste ha varit världshistoriens mest långdragna självmord".

Jag är minst sagt splittrad när det gäller MJ. Jag gillar många av hans låtar men han har aldrig varit en stor idol. Det samma är det många med mig som säger och ändå har han varit en influens och en ikon för så många.
Att han var en otroligt psykiskt störd människa kan det väl heller inte finnas några tvivel om. Tänk vad många böcker det kommer att skrivas av "vänner", doktorer, plastikkirurger med mera inom de närmaste åren där de kommer med sanningen om MJ. Nu kan han ju inte betala sig fri längre.

Personligen är jag helt övertygad om att han var pedofil och sådana har jag absolut inget till övers för. Just därför har jag lite svårt att tycka att det är synd att han dog. Han har det antagligen betydligt bättre nu för han har nog aldrig varit lycklig.

Till sist...Bästa låtarna med MJ enligt mig utan rangordning....

Billie Jean

I want you back

I`ll be there

The way you make me feel

Black or white

Can you feel it

Will you be there

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback