Seeeg dag

Idag har det verkligen varit en låång dag känns det som. Vet att jag borde gå och lägga mig men just nu är jag ganska så övertrött efter att ha sett på "Änglar och demoner". Orkade inte hålla mig tills du kom hem Peter...Sorry...Den var helt okej men hade nog förväntat mig mer.
Meningen var att jag och Stefan skulle ha filmkväll tillsammans men det slutade såhär....


Han höll sig vaken i cirka tio minuter ungefär....blev nog lite för mycket symboler och kardinaler för hans del....

Stefan har varit hemma från skolan idag för han hostar, har huvudvärk och lite ont i halsen. Inte någon hög feber i alla fall, men jag tycker att det är bäst att han är hemma imorgon också. Han har sett väldigt hängig ut sedan i måndags så jag anade att det skulle komma.

Väääldigt lugn dag på jobbet idag. Hela Årjäng kändes stendött. Då passade jag på att prov-göra lite nya smörgåsar. Lite gött också att få tid för det ibland.


Belluno-bröd med kyckling, bacon, creme cheese och ajvar (som är en sorts sås med aubergine, paprika och vitlök) som jag har blandat med kesella. Den här smakade jag på till lunch och den var verkligen hur god som helst!


Toast på grovt bröd med lufttorkad skinka, mozzarella, oliver, soltorkade tomater och basilika.


Ciabatta med en äppel & avocadoröra, kräftstjärtar och räkor. Udda kombo men väldigt gött!


Vår nya "delikatess"-hylla är nu fylld med massa läckerheter från Läderach....


Härlig presentförpackning med massa goa praliner....


Finns i många olika storlekar...


Sockerfria praliner finns oxå i hyllan....

Passade på att städa ordentligt i kallskänken när det ändå var så lugnt men det tog helt musten ur mig. Det är inte klokt! Jag får hjärtklappning av att torka ett skåp! Undrar vad i helsicke det är för skit jag har fått i kroppen!

Tog det därför väldans lugnt på eftermiddagen och bara slappade. Tyckte att jag förtjänade det efter allt städande och fejande igår. Jag och Lina kollade igenom en massa Astrid Lindgren-filmer på VHS (mina gamla). Hann med både Madicken, Emil och Saltkråkan. Sedan tittade Lina på Barbapappa medans jag småsov i soffan....hihi...men den tyckte hon var tölig tror jag för hon bad mig stänga av ganska omgående....


Lina var väldigt exalterad när all snö kom ned. Hon stod och hoppade på stolen och skrek säkert tjugo gånger: Titta, titta, titta mamma! Nu kan vi åka pulka! Undrar om det kommer bli lättare att få ut ungen denna vintern. Ifjol fick jag ju släpa med henne ut! Jag är inte lika förtjust över snön dock för jag har nämligen inga vinterdäck på ännu....


Det är inte bara stolar som Angelina står på. Sedan vi införskaffade en styck IKEA-pall så klättrar hon på allting. Här "städar" hon köksskåpet.


Smoothie till kvällsmat. Oslagbart gott och dessutom nyttigt (om man inte gör som Stefan och häller i tre teskedar med socker).

Frågade Stefan om han hade ångrat sig angående vaccinationen eftersom han har hört att många får rejält ont av den.
- Jag har hellre ont än att vara död, blev svaret. Så sant så....

Pratade med en annan mamma som har barn i Angelinas ålder idag och hon hade kontaktat BVC. De skulle tydligen skicka ut kallelser därifrån så nu vet jag det. Undrar bara när det blir...


Nu är jag däremot trött som en gris så nu ska jag krypa ned till de snarkande barnen som båda ockuperar min säng....

Ska bara avsluta med en bild från igår:


Våra katter har ockuperat badrummet istället för att de har kommit på att det är väldigt varmt och skönt där...då slipper jag i alla fall att ha dem i sängen också....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback