Livet är en cirkus...

...mestadelen av tiden hemma hos oss i alla fall.  Idag har det varit en sådan där riktig snurr-dag så nu är jag ganska trött faktiskt.

Inatt hostade jag så mycket att jag vaknade mellan fem och sex gånger utav det. Första natten faktiskt som jag har gjort det och man blir ju inte så pigg när väckarklockan ringer direkt.
Har känt mig mycket hängigare igen idag och jag antar att det beror på den lilla extra ansträngningen det innebar att leda cirkelträningen igår. Hostade hela förmiddagen men det blev bättre när jag fick stå inne i köket å greja.

L. ringde ifrån dagis och jag hann att tänka att: "Nu är det kört med Angelina" men hon ringde i ett annat ärende så jag kunde pusta ut.
Sedan ringde B. nerifrån skolan och undrade om jag hade en kattunge. De hade nämligen en där som de inte visste vart den hörde hemma någonstans och som de hade tagit in.  Visste att Skrållan var ute men grannen som var på cafét samtidigt sa att hon hade sett henne utanför hos oss nyligen så jag trodde inte att det var min katt.

När jag kom hem och hade hämtat Angelina trodde jag att det skulle bli lugnt ett tag men då ringer Tommy nerifrån skolan och undrar om det inte är min katt som är där. Eftersom inte Skrållan hade synts till så skyndade vi ned och javisst var det min katt. Fick förklaringen till varför de hade tagit in henne också. Några barn hade nämligen kastat sten på henne. Stackars Skrållis! Fattar inte hur ungar som kan skada djur är funtade! Jag är djupt tacksam till M. och de andra som tog hand om henne. Nu ska slarvmajan Terése skaffa ordentliga halsband till båda katterna imorgon.

Lotta har varit hemma idag också och mått pyton och hon for till sist ned till sjukhuset på inrådan från sjukvårdsupplysningen. De testade lungor och tog EKG men hittade inget konstigt. Men läkaren konstaterade att symptomen var typiska för influensa. Något svininfluensatest fick hon inte ta för det var försent tydligen. Så med andra ord vet vi fortfarande inte om vi har haft eller har svininfluensan. Läkaren sa att det kan ta uppemot en månad innan man är riktigt frisk igen. Jiho vad upplyftande att höra!

Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hade lite feber igen ikväll och nästan allt retar luftrören. Kylig vind, matos, rökdoft. Tar jag för djupa andetag så börjar jag hosta direkt. Skulle tippa på att jag dricker nästan tre liter vätska per dag för det är det enda som hjälper på kort sikt. Får nog ta en koll om det fortsätter i samma stil de kommande dagarna. Det blir väldigt tröttande i längden om inte annat....

Satt i telefonen nonstop i typ två timmar i allehanda ärenden och sedan var det dags att åka och hämta Stefan hos R. Mitt ute i skogen i Karlanda. Har aldrig varit där förr men det var inte så svårt att hitta. När vi skulle därifrån blev det dock lite värre. Stefan ville ta vägen förbi Anna och hämta några grejer och lurade in mig på en "genväg" som slutade med att vi hamnade mitt inne i djupaste och becksvartaste skogen.
- Du vet väl att om vi fastnar här så har jag ingen täckning på mobilen, morrade jag till Stefan när jag försökte vända bilen på den så kallade "vägen".
Till sist lyckades vi i alla fall komma tillbaka till civilisationen igen....men det var drygt....

Blev sen med nattningen så jag fick kolla på inspelningen av DH. Det töliga är att vår DVD (som är förprogrammerad) missar typ de två sista minuterna av programmet. Får be Peter att ändra det där. Ska kolla på Kanal5 play och se om det går att kolla programmet där. Man kan ju inte missa slutet varenda gång....

Linas fantasi når inga gränser för tillfället. Idag hade hon deklarerat på dagis att vi bara sålde saft på cafét. Inget kaffe. Inga tårtor. Bara saft.
När vi kollade Teletubbies på kvällen konstaterade hon en annan sak också: "Teletubbisarna har inga mammor eller pappor". Så sant så....
Imorgon ska hon ta vaccinationssprutan lilla sötisen men det är hon lyckligt ovetande om. Hoppas hoppas hoppas att det går bra....

Nu ska jag försöka sova (om det går)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback