Pappersarbete...

Ja nu har jag just avslutat en stund med frustrerande pappersarbete och annat kul som har med gymnastikföreningen att göra. Det är lite bidragsansökningar som ska vara inlämnade denna vecka så det är lika bra att ta tjuren vid hornen. Sedan är det medlemsregistret som ska uppdateras inför höstterminen. Alltid en massa att pyssla med...det börjar närma sig terminstart nu...Vi ligger i nuläget på drygt 170 medlemmar och det är bättre än på många år. Då hoppas vi ju förstås på ytterligare några fler under hösten.

Idag var det jobb som gällde igen. Lina skulle till dagis för första gången på över en vecka och det var minst sagt segt att få dit henne.
Har varit otroligt trött hela dagen och inte ens mängder av kaffe har hjälpt....Vädret hjälper ju inte heller när det är mörkt och trist och regnigt hela dagarna.


Halkade in på Blocket idag (varför vet jag inte) och fick syn på den här bilden. Lägenheter som uthyres på Koh Samui....åååå vad jag skulle vilja ligga vid den där poolen just nu...va gött det vore...

Ja nu närmar sig 30-årsdagen med stormsteg och det börjar väl bli dags att planera lite för festen. Eftersom Lotta fyller 40 i december så har vi bestämt oss för att ha gemensam fest. Får väl spåna lite idéer framöver. Dagarna bara svischar förbi så snart är det ingen återvändo antar jag...

Nu har Peter börjat sitt nya jobb och det innebär att han kommer att komma hem varenda dag i fortsättningen. Han håller på att utrymma lägenheten i Moss denna veckan. Det blir nog en liten omställning eftersom jag har varit van att han har varit borta på veckorna i nästan tre år, men det ska framför allt bli skönt att ha honom hemma på kvällarna. Det är lite slitigt ibland att behöva sköta allt själv. Dessutom slipper jag ju köra Stefan nu när han börjar sjuan och det är ju också en stor bonus.

Näe nu är det allt dags att kojsa...
Nattinatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback