Värktabletter...

Imorse fick jag då äntligen tummen ur och ringde till vårdcentralen för rådfrågning om mina onda fötter och benhinnor. Det första sköterskan frågar är: "Har du tagit några värktabletter"? Jag känner mig stendum och svarar att öum näääe det har jag ju inte. Bara smörjt benhinnorna med Zon någon gång när det har gjort som mest ont. Jag är nämligen alltid inställd på att värktabletter är något man tar enbart när man inte står ut längre. Det är knappt att jag tar tabletter när jag har kanonhuvudvärk heller. Varför det är så vet jag inte...
Ipren ser jag enbart som huvudvärkstabletter och har knappt reflekterat över att de också är inflammationshämmande. Använde dem när jag hade nackspärr och jäkligt ont i ryggen men annars...nej. Har inte ens tänkt på att det kanske hjälper mot ömmande fötter.

Nu ska jag prova att ta Ipren eller Voltaren tre gånger om dagen i en hel veckas tid och se om det hjälper. Annars blir jag remitterad till en ortoped.
Har provat idag och faktum är att jag inte har varken haft ont i fötterna eller benen det allra minsta fast jag har jobbat tio timmar. I vanliga fall så brukar torsdagkvällarna vara en enda lång pina, men idag flög jag fram när det var dags att städa. Härligt!

Frågan är om jag känner mig bättre när jag slutar med tabletterna nästa vecka...men nu ska jag i alla fall njuta av att vara smärtfri...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback