Nu börjar det ordna upp sig...

Herregud vilken dag!!! Började med att jag vaknade prick halv åtta. Med andra ord den tiden jag skulle ha börjat att jobba. Härligt! Som grädde på moset så skulle Angelina ha Nobelmiddag på dagis så hon skulle kläs i finkläder också. Som tur var hade vi plockat fram kläderna redan igår så det gick fint. Hann dock inte spendera så mycket tid på mitt eget utseende så jag fick stå ut med att åka iväg osminkad och med håret på ända.

Sen gick det i ett hela dagen tills de ringde ifrån dagis och berättade att Angelina hade spytt. Precis som väntat! Såhär är det nämligen alltid när vi ska hitta på något speciellt. Är inte ungarna sjuka så är vi sjuka eller så är barnvakterna sjuka. Alltid är det något som ska strula. Jämt, jämt, jämt...
Angelina var dock pigg som en mört när jag hämtade henne och sen har hon inte spytt något mer så vi hoppas att det var lindrigt.

Peter kom som tur var hem tidigare så jag kunde åka iväg och börja grejsa med maten. Det tog några timmar men nu är det mesta klart. Gött att kunna ägna sig åt dukning och sådant imorgon. Det ska bli så jäkla kul känner jag! Nu behöver jag bara en god natts sömn också så är jag på G igen. Just nu känner jag mig helt utpumpad. Sen får man ju även hålla tummarna för att ingen mer utav oss spyr. Hur kul vore det?

Natti natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback