Tråkblogg...

...är det här just för tillfället. Hinner inte lägga in några bilder eller knappt skriva för den delen heller. Har liksom en del annat för mig just nu....All ledig tid går åt till att planera kalaset och nu är det inte många dagar kvar! Ikväll har jag suttit och totat ihop ett allsångshäfte, för sjunga det måste man ju! Inte helt lätt faktiskt att veta vilka låtar man ska ha med men nu är jag nästan färdig.
Peter uttryckte sin oro imorse över att jag aldrig går och lägger mig men faktum är jag sover betydligt fler timmar nu än jag gjorde förr när han var borta i Norge hela veckan. Haha...jag behöver inte en massa sömn. Jag behöver göra en massa saker.

Har även besökt systemet under eftermiddagen och bar ölburkar så armarna nästan gick av! Tungt var bara förnamnet. Sen blev det en tur upp till Ö o B för att inhandla en massa nödvändigheter så nu är den biten i alla fall avklarad. Glömde förvisso några småsaker men det är en dag imorgon också.

Nu ska man bara veta vad man ska ha på sig också. Det eviga problemet. Tog en runda till Nice när jag ändå var i farten och hittade en enkel svart klänning som såg lite obekväm ut i modellen men när jag provade den så satt den som en smäck. Köpte den på studs för om jag inte ska ha den på kalaset så kan jag ha den under julen eller på nyår. Många tillställningar framöver och kläder som sitter som de ska har jag inte så gott om för tillfället...

Men nu ska jag jag faktiskt gå till sängs. Snart i alla fall...Imorgon lovar jag att lägga upp lite bilder. Har en väldigt fin på Peter...hihi...

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback