Ryggknäckardag

Dag fyra på semestern och jag börjar bli smått förslappad känner jag...gött dä!
Idag har det i och för sig varit lite grejer inbokat men tempot är inte särskilt högt. Började dagen med att Lina skulle klippa sig och sen blev det en tur till bibblan för att släpa hem en ny stor hög med böcker.

Hann hem en stund sen och gjorde rent Linas pool och fyllde på den igen så att ungarna skulle kunna bada på eftermiddagen. Medan köttfärslimpan stod i ugnen så hann jag också med att prova nya brassestolen och steka i solen en stund.

Sen var det dags för en snabbtur till kiropraktorn i Åmot igen. Inte speciellt lockande i detta väder men men...Tydligen så hade jag någon millimeters förskjutning på någon kota och det räckte väl för att det skulle trycka på ischiasnerven antar jag. Efteråt kändes det i alla fall betydligt bättre än sist så nu hoppas jag att den där jäkla ryggen håller sig på plats i fortsättningen så man kan börja att röra lite på sig så småningom utan att det gör ont överallt...

Har lämnat sista kattungen idag så nu blir det lugnt och skönt i huset. Känns nästan lite konstigt faktiskt men jag ska med glädje kasta ut kattlådan imorgon.

Tror att värmen börjar ta lite på Lina för idag har hon varit ovanligt gnällig och trotsig. Tur att vi ska ut med båten igen imorgon så vi kan bada plus att det svalkar mer på sjön....

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback