I-landsproblem...

Ja herregud vad trött jag börjar bli nu...Ikväll hade jag tänkt att köra ett race och få fram alla adventsljusstakar och stjärnor och allt you name it...men så blev det ju inte riktigt....Det gick bra till en början och jag fick alla gardiner på plats och de första ljusstakarna jag provade lös så fint så. Konstigt det där förresten...de ljusstakar som har kostat minst håller också bäst. Har köpt en hel radda nyare ljusstakar de senaste åren men de pajar direkt. Knepigt. Alltid skönt när man slipper hålla på att köpa nya lampor hela tiden.

Sen så fick jag bryderier. Jag har två favvostjärnor som jag köpte på Stuket för några år sedan och de är spårlöst borta! En sådan där grej som får mig att gå bananas. Som bringar mig helt ur fattningen och får mig att bli en manisk person....ingenting annat spelar någon som helst roll jag SKA bara hitta dem!!!! Skickade upp Peter på vinden igen. Rotade igenom varenda förbannade låda, skåp, skrymsle som finns här hemma. Men nä. Inga stjärnor. Kommer ihåg att jag inte hittade förpackningen som de ska ligga i när jag plockade ner dem ifjol (de hittade jag däremot nu uppe på garderoben i sovrummet ironiskt nog) men eftersom stjärnorna är i papp och jävligt ömtåliga så borde jag inte ha mosat ned dem hursomhelst. Till slut gav jag upp och fick motvilligt fortsätta med allt det andra. En aningens försenad med allt ska tilläggas. Det är därför jag sitter här klockan ett och är fortfarande långt ifrån färdig...huvaligen!

Peter ska få syna varenda vrå av vinden imorgon för att se om de kan komma fram. De är ju här någonstans och jag VÄGRAR att köpa nya innan varenda möjlighet har undersökts.
Annars är jag ganska så nöjd med vad jag har åstadkommit hittills. Det ska nog bli klart i tid i år också men det blir nog en sen kväll även imorgon med....

Nu ska jag i alla fall sova en stund. Om jag vilar lite så kanske jag kommer på var jag har lagt de där jäkla stjärnorna!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback