Puh vilken dag...

...det har varit idag. Kom inte hem från jobbet förrän strax före nio så nu känns det lite segt...
Det har varit rena hey baberiba hela dagen och på förmiddagen och halva eftermiddagen var det folk överallt. Sen efter att man äntligen hade fått i sig mat så hade jag inte mindre än sex smörgåstårtor att göra. Som tur var hjälpte Lotta till med städningen för annars hade jag väl aldrig kommit hem idag.

Nu har jag i alla fall tagit helgen. Imorgon blir det lite röj här hemma och sedan iväg på middag till J. och S. På söndag ska jag på M and I-party hos S. och senare på kvällen ska jag gympa igen ute i Svensbyn så jag ska nog få denna helg att gå också.

Passade på att köpa några små chokladbitar (70% med mintsmak) på Coop tidigare idag. Man fick tre för tjugo kronor och de är bra att ha ifall man blir väldigt sugen någon gång. Jag åt en efter maten förut och Angelina stirrade lystet på den och undrade om hon fick smaka. Javisst sa jag och trodde inte alls att hon skulle gilla den för den är ju ganska stark i smaken. Johodå...visst gillade hon den! Hon är nog faktiskt mer chokladtokig än jag den lilla gottegrisen...Hon fick en egen och kom tillbaka några minuter senare med choklad i hela ansiktet med ett stort lyckligt smile...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback