Lite sällskap...

...har jag naturligtvis suttit bänkad framför ikväll och kan bara konstatera: Filip och Fredrik har gjort det igen! Deras program lämnar sällan någon oberörd. Man går igenom hela känsloregistret. Det är pinsamt, chockerande, varmt, charmigt, knasigt men framför allt hysteriskt roligt. Efter tio minuter så hade jag nästan garvat ihjäl mig....och vilka människor de lyckas få tag på sen...helt otroligt! Jag kommer definitivt att sitta där klistrad varje måndag (tur att det går så sent med tanke på att träningen snart börjar). Nästa vecka får man nog se bilder och sköna människor ifrån Årjäng misstänker jag eftersom jag skymtade en viss Leroy i förtitten plus en stage diving från Årjängsparken också...Finns en viss risk för att undertecknad också kan dyka upp i rutan...hmmm...vi får väl se...Bra var det i alla fall.

Hade tänkt att lägga ut bilder ifrån helgen men det hinner jag helt enkelt inte idag heller. Jag har suttit i princip hela eftermiddagen och kvällen med att ställa i ordning träningsschemat, ringt en massa samtal, skrivit ut affischer och nu någon timme med att uppdatera hemsidan. Det börjar ta sig men det är fortfarande en hel del jobb kvar...nu orkar jag dock inte mer idag för nu är klockan snart halv två.

Igår kom jag sist förresten i golftävlingen. Igen. Börjar bli van. Spelade katastrofalt dåligt på fyra hål och det räckte till en sistaplats tydligen. Annars var jag hyfsat nöjd med spelet. Av någon konstig anledning så slog jag väldigt mycket längre än jag brukar och det satte mig i en del konstiga situationer (läs bunkrar, skog och vatten). Lite trist när man får på bra slag. Mina drivrar var typ 30 meter längre än vanligt och jag trodde knappt mina ögon när jag slog förbi hela greenen på 4:an och ned i ruffen med trätrean. I vanliga fall brukar jag ligga i framkant av greenen. Väldigt konstigt, men det hjälpte ju knappast resultatmässigt. Inte med tanke på att det finns andra slag man måste göra bra också...gick dock upp halv fem igår morse så en aningens trött var jag ju...

Näe nu måste jag sova. Jag ska faktiskt jobba imorgon trots att det är tisdag. Ska vara ledig på fredag istället...
Natt natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback