Guldet kom hem

Tänk vad fel jag hade igår morse när jag trodde att det skulle bli en bra dag. Det blev det inte. Det blev en jäkla pissdag i stort men avslutningen var bra.
Andréa och Linnéa kom hit för att se matchen eftersom Glennsan var på plats i LLA med guldhjälm och alllt...
Som match så blev det aldrig spännande ens för Skellefteå hade ingenting att komma med. Skellefteåtränare sa strax innan match att det skulle chocka FBK men när de kom ut på isen så betedde de sig som vilsna pojklagsspelare. Färjestad kunde ha lett med 6-0 efter första om de hader haft lite mer skärpa i avsluten. Skellefteå skänkte bort puck efter puck. Så något snack om saken var det aldrig men det spelar mindre roll. Det viktiga är att vinna!! Lika skönt varje gång..

FBK vann för att de har en bra mix av gammalt och ungt och många som har ett riktigt FBK-hjärta och viljan att offra sig och smälla på.  Inga superstars men inte heller några dåliga spelare. Naturligtvis har de även haft elitseriens två bästa målvakter. När Salak sviktade på grund av skada så klev Nilstorph in och regerade! Man kan inte vinna SM-guld med en taskig målis. Så är det bara. Nu försvinner väl som vanligt en hel del bra spelare tills nästa säong med Thomas Rundqvist lyckas säkerligen att fixa ihop ett nytt bra lag.




Guldet kom hem igen och bucklan är i rätta händer!


Christian Berglund hade aldrig vunnit SM-guld förut och var märkbart tagen efteråt....


Dystra miner...


Guldyra!!!


Coolaste Kåberg fick avsluta (?) med ytterligare ett SM-guld. Han har två sedan förut och om han lämnar FBK så blir laget en stor profil fattigare. Tuffare finns inte!






FBK för alltid!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback