Min mediakåte bror


Han är väl inte den som syns och hörs mest annars (den biten står jag för) men när Färjestad vinner SM-guld jadå jäklar lyckas han vara med överallt...Jag pratar om brorsan...Det är han ni ser till vänster med guldhjälm och allt. Till höger i bild står vår ärade ICA-handlare i Årjäng (även min före detta chef) Lennart med den egentillverkade bucklan i hand. Den där sågade brorsan ut i frigolit förra helgen och sen har det tillkommit lite masonit och folie så är den fullbordad. Fantasin är det inga fel på.
Bilden är hämtad från Aftonbladet. Tydligen hade Årjängsfolket lyckats att bli bundis med både Lasse Anrell, Robban Perlskog och Dan Labraaten under firandet igår plus att de blev intervjuade i norsk TV. Ja när FBK vinner guld så kan allt hända.
Själv firade jag SM-guldet 1998 på Färjestads herrgård tillsammans med spelarna och detta var ett minne för livet. Vi hade varit i Globen med klacken och sett Kung Greger avgöra och när vi kom tillbaka till ishallen så var vi ett gäng som samlades utanför herrgården där festen var i full gång. Helt plötsligt kommer Jörgen Jönsson och frågar om vi vill komma in. OM VI VILLE! Jisses vad kul vi hade! Ja vinner man guld ska man fira och det ordentligt...Ska ringa brorsan sen och höra hur han mår bara...


Kommentarer
Postat av: Glännert!!!

Woooohoooooo!!!!!!!!

2011-04-15 @ 16:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback