På verkstaden...

Ja det börjar att bli en tisdagsrutin det där att besöka sjukhus. Förra veckan ortopeden i Karlstad och denna vecka på barnmedicin på Verkstaden i Arvika.


Angelina var lite orolig att det inte skulle finnas leksaker hos doktorn så hon hade smockat full hela min väska innan vi åkte dit. Hon oroade sig dock i onödan...det där väntrummet hade det mesta...


...och roligast var den stora gunghästen utan öron...

Doktorn var fantastiskt bra och Angelina som kan vara lite vrång ibland när det kommer till doktorer och tandläkare gjorde precis det hon skulle utan att gnälla.
Doktorn tyckte att det lät som på min beskrivning att hon har någon form av förkylningsastma men han tyckte även att jag skulle kolla upp det där med snarkningarna och andningstoppen nattetid eftersom det stör nattsömnen kanske mer än hostan. Vad jag förstod så skulle han skriva remiss till öron-näsa-hals-avdelningen också.
Sen fick vi gå till en sköterska för att ta pricktest. Hon testade på katt, äggvita och kvalster men Angelina reagerade inte på något utav dem som tur var. Angelina var lika duktig där, gnällde bara lite efter provet men jag antar att det sved litegrann i armen. Det gick dock över när hon fick komma ut i väntrummet och leka en stund.
Vi fick utskrivet astmamediciner och Angelina fick prova inhalatorn som hon tyckte var fantastiskt kul eftersom munstycket var i form av en anka. Nu ska vi prova detta i en månad och se om det hjälper sen ska vi tillbaka på uppföljning.


Sen ville Lina sin vana trogen ha köttbullar och mos och då var det klart att vi drog till Jennys!


Jag fick en monsterportion med stekt fläsk och löksås och det var supergott! Fläsket var precis lagomt stekt och sen har de dessutom en jättestor salladsbuffé där man kan välja och vraka bland massor av godsaker.


Efterrätten väntade vi dock med tills vi kom hem till Årjäng för nu har vi äntligen fått glass igen på cafét. Det har Lina väntat länge på...


Sen skulle vi till Apoteket och hämta ut medicinen men då hade de bara en av astmamedicinerna hemma, den andra var man tvungen att beställa och den kommer (förhoppningsvis) på torsdag. Typiskt! Hade jag vetat det så hade jag kunnat hämtat ut i Arvika. Nåja...lyckan var total när vi upptäckte att det faktiskt satt en anka som munstycke på denna inhalator också och det var väl för väl eftersom Lina hade pratat och undrat om den där ankan hela vägen hem...
Nu får vi ju innerligt hoppas att detta hjälper så vi får slut på eländeshostan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback