Vårstädning i trädgården...

Har precis strandat i fåtöljen efter att ha tillbringat dryga sju timmar utomhus i trädgården. Solen kikade allt fram till slut och det har varit en underbart skön dag och jag har fått mycket gjort faktiskt. Skulle tro att det kommer att kännas både här och där i min kropp imorgon när jag vaknar.

Det här med trädgårdsarbete är ingenting som jag jublar över att få pyssla med (där har jag definitivt inte ärvt min mors gener) men faktum är att jag uppskattar det mer och mer ju mer åren går. Jag kan absolut ingenting om hur man sköter växter men jag gör i alla fall så gott jag kan så får det bli som det blir. Det är i alla fall skönt att ha någorlunda snyggt och städat runt huset tycker jag.

Morsan kom och kidnappade Lina så jag kunde i lugn och ro pyssla med en hel del under dagen och med bra musik i öronen så kändes det faktiskt ganska så avkopplande.
Här är lite av vad jag har grejat med...


Krattat gräsmattan, sopat bort löv som jag inte fick med i höstas från utsidan av häcken, krattat i rabatter och så vidare...otaliga skottkärror har det blivit kan jag avslöja trots att jag körde bort massvis i höstas också...


Träffat på massvis med kryp som den här plus en död mus, en död skata, tusenfotingar, maskar, spindlar och myror...


Grävt bort allt ogräs och annat skit i Linas sandlåda och fått den fin igen. Måste få lite mera sand i den också så småningom


Rensat samtliga rabatter och har klippt ned buskar och rosor så nu är det väl frågan om de någonsin växer upp igen...


Plockat bort pinnar, skräp, fixat studsmattan med mera...


Planterat lite påskliljor i amplarna och utanför dörren...


Lagat lite mat har jag naturligtvis också gjort. Idag fick det bli snabbmat iform av ICA:s supergoda hamburgare (med få kolisar), cheddarost, lite grönt och cole slaw. Man måste ha ordentligt med mat om man ska orka jobba  i trädgården :))


Lizzie sträcker ut sig och njuter i solskenet...


Peter har försökt att få igång vespan. Nu går den men han har fortfarande inte hittat felet...Den är otroligt bra att ha på sommaren så man slipper ta bilen...

Nu ska jag snart ta mig en välbehövlig dusch och sen ska jag kolla på andra avsnittet av "The Kennedys". Sover nog ganska så bra inatt skulle jag tippa på :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback