Vill bara vara ute

Idag skulle jag egentligen ha varit på golfbanan och vårstädat men jag erkänner (med dåligt samvete) att jag smet undan...Det blev så knasigt alltihop nämligen. Peter har inte hunnit byta däck på bilarna och igår pysslade han ju med vespan hela dagen så då hanns det inte med. Därför hade jag med andra ord ingen laglig bil imorse och inte heller någon barnvakt till Lina eftersom hon var hos mormor igår istället för idag som jag hade tänkt ifrån början. Det blev en sovmorgon till istället. Antar att jag behövde det för jag sov till halv tio idag med.

Underbart väder idag med och jag och Angelina kastade oss ut direkt efter frukost och Peter for iväg ovh började byta däck på samtliga bilar...


Tog med Jonna och Angelina till lekparken först och sen gick vi till skogen för att plocka lite påskris. Här kom de på att det var väldigt skoja att klättra uppför berget och se vem som kom först. Det där med att komma först är väldigt viktigt nämligen för de här tjejerna...


Även om de är tävlingsinriktade så har de ändå kul och lyckas hålla sams för det mesta. Betydligt bättre nu än för ett halvår sedan...


Dockorna fick också följa med till skogen. Kolla in två saker: 1. Linas minst sagt färggranna utstyrsel. Hon brukar sällan välja tokiga kombos när hon klär sig men idag gick det lite väl snabbt tror jag. Alla olika färger och former som finns att uppbringa tror jag...2. Min gamla dockvagn som Angelina drar på som är en exakt kopia av den vagn som morsan hade när Glenn föddes. Den är med andra ord 28 år gammal och fortfarande hel! En Emmaljunga är det.


Riset räckte till ett påskris på baksidan och ett på framsidan. Får plocka mera att ha inomhus senare under veckan. Snåla Tessan hittade en hel kasse full med fjädrar sen ifjol. Jag sparar nämligen alltid alla påskfjädrar. Väldigt lättvindigt och praktiskt...


Sen var det dags för premiärgrillning och jädrans vad skönt det är att sitta ute och äta (även om det blåste en hel del idag). Hade kunnat sitta där i timmar och käka och dricka kaffe!


Tjejerna älskar också att sitta ute och käka...


Hann faktiskt med att rensa bort ogräs och skit mellan stenplattorna på baksidan också. Ett riktigt skitarbete men nu är det gjort. Nu är det bara att köra lite med högtryckstvätten också så blir det riktigt fint och snyggt.

Ikväll körde jag sista gympapasset för terminen ute i Svensbyn och nu ska det faktiskt bli skönt att avsluta. Det är inte direkt lockande att gå in i en mörk gympasal när solen gassar där ute. Fick en fin blomma och en biobiljett av deltagarna. Det tackar vi lite extra för. De är allt för goa där ute i Sellre:))
Nu blir det nog antagligen golf på söndagarna framöver och det är ju inte helt fel. Nu är jag riktigt sugen på att dra igång säsongen! Till helgen öppnar banan så då får det bli minst en runda.

Jag och Peter satt och diskuterade förut att kallare än det är nu skulle det aldrig vara i Sverige. Förr tyckte jag att alla årstider hade sin charm men det tycker jag inte längre. Jag gillar inte november-februari längre. Jag vill skippa vintern. Jag har nog varit ute mera den här veckan än vad jag har varit totalt på hela vintern. Jag gillar inte att det är kallt. Jag gillar inte att ha på mig en massa kläder. Jag gillar inte att skrapa rutor. Jag gillar helt enkelt inte vintern. Allt är så himla mycket lättare på våren och sommaren. Hösten kan väl gå an om det inte regnar och blåser hela tiden annars är den också rätt så trist. Jag står ut och tar det för vad det är eftersom man bor i detta landet men jag kan aldrig säga att jag verkligen gillar vinter för det vore att ljuga.

Nu ska jag försöka få Lina i säng och sen ska jag ladda inför påskveckan som antagligen kommer att bli minst sagt hektiskt jobbmässigt men vädermässigt ser det ju kanon ut! Sen får man ju flera dagar ledigt framåt helgen också och det är ju aldrig fel:))


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Åh exakt en sån dockvagn har jag också kvar sen jag var liten! Den är så fin!

2011-04-17 @ 23:49:35
URL: http://bergerud.blogg.se/
Postat av: Tessan

Ja visst är dem lite tuff:))

2011-04-18 @ 21:32:24
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback