Nya garderober

Det är en företeelse som återkommer varje höst och som jag tror att alla föräldrar känner igen sig i, nämligen att allting i barnens garderober är för smått. Känns knappt som om de har ett enda plagg eller par skor som passar och då blir det helt plötsligt lite panik inför dagis/skolstart. Ja det där med panik kanske inte stämmer in på alla (finns ju en del som är extremt förutseende) men så blev det här igår...

Stefan har ju vuxit enormt den senaste tiden (han är nu 185 cm lång) och vid en genomgång av hans garderob igår så kunde vi sortera ut ungefär 85%. Det kommer att bli en hel del inköp till honom under hösten, men man kan ju inte ta allt på en gång för då blir man ju ruinerad. Han är ju i den åldern när det inte duger med vad som helst heller. Tur att Junkyard fortfarande hade halva priset på massor av snygga grejer! Fick faktiskt rätt mycket kläder för hyfsat billig peng. Sen blev det att insförskaffa även lite gympakläder.

Angelina har något mera att välja på men byxor var det lite kris med. Fick bli lite smått och gott från Ellos som hade 30% på barnkläder så nu ska väl även hon klara sig ett tag. Måste köpa nya gummistövlar också bara och kanske några andra varmare höstskor.
Nu är i alla fall den biten avklarad. Check.

Det märks att det är hösten på mig nu för jag har fått ut den berömda tummen och får lite saker uträttade som jag har skjutit upp under sommaren...Det mesta är småsaker men det känns ändå skönt att få ordning och reda.

Inatt har Lina sovit hos mormor för första gången på länge och vad hittade jag på då? Jo först beställde jag kläder som sagt, sen hjälpte jag Stefan med att få ordning på rummet samt sorterade ut kläder, efteråt dammsög jag lite och sen kom jag ut på en joggingrunda på 50 minuter. Effektiv kväll eller hur?
Vaknade konstigt nog redan klockan sex trots att jag faktiskt har sovmorgon så nu hinner jag att blogga också innan jag åker upp och hämtar henne:)) Ser ut att bli en strålande dag idag men herregud vad kallt det har varit inatt! Kände det när jag skulle upp och släppa ut katten vid halv fem. Nu är det verkligen hösten känns det som och igår var det ju ruskväder i princip hela dagen. Skittråkigt!
Ska jobba eftermiddag idag och imorgon och sen även lördag men efter det så är jag ledig två helger på raken om inget oförutsett inträffar. Kan vara gött. Dessutom så har jag ändrat på mitt schema så att jag jobbar onsdag och fredag eftermiddag istället så slipper jag två dagar i rad. Tror att det blir bättre och mindre slitsamt.

Nu ska jag kolla mejl och ta mig en kopp kaffe...Ha en solig dag!


Kommentarer
Postat av: Ellen - LCHF och mycket annat

Svar: Tack, eller hur :)

2011-08-11 @ 20:07:41
URL: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback