Kallt som fan...

...åtminstone en hel vecka till ska det bli enligt yr.no i alla fall...SUCK!  Jag vill ha vår NU! Okej det kan väl få vara vinter över sportlovet, för kidsens skull men sen ska det vara slut tycker jag! Jag vill ha värme, grönt gräs och framför allt vill jag spela golf. ÅÅÅå vad jag är avundsjuk på Bittan och company som snart ska få spela där borta i Florida! Här är det troligtvis minst två månader tills det är dags att ta premiärrundan.
I år ska jag verkligen försöka att spela lite mera regelbundet tror jag. Lite lättare nu när Peter kommer hem på kvällarna plus att Angelina lätt klarar att gå nio hål så jag slipper att släpa runt henne. För om jag känner henne rätt så kommer hon att propsa på att få följa med mestadelen av tiden. Hon gillar att vara med min lilla Lina-fis.

Kan ju alltid hoppas att spelet förbättras en aning också. Kommer faktiskt inte ens ihåg om jag sänkte mig något ifjol men jag tror att jag gjorde det, men det var som vanligt i början av säsongen...Jag har ju en viss tendens att spela sämre och sämre ju längre säsongen går....Målet är det samma som ifjol (och typ samma som de fem senaste säsongerna) att komma under 20 i handicap. Borde ju i alla fall fått bättre flås och mera ork nu när jag har tappat alla de där kilona...jaja...det får vi väl se...hoppet är det sista som överger en:))

Kommentarer
Postat av: Chrissan

Längtar till våren jag med!

2011-02-18 @ 10:42:18
URL: http://chrissanssvammel.blogspot.com
Postat av: Peter Broms

Tänk om jag åxå vill spela då?

Då blir det bara hälften så mycket golf för dig. ;-)

2011-02-18 @ 14:09:53
Postat av: Tessan (Café Broms)

Då få vi helt enkelt ta med Linan i vilket fall som helst som a big happy family...hehe

2011-02-18 @ 14:13:40
URL: http://cafebroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback