Lång natt

Känner mig riktigt ordentligt utsövd idag för jag somnade "redan" vid halv elva igår. Har dock varit uppe ett par gånger inatt och sprungit. Angelina är inne i en sådan där period igen när hon vaknar och ska ha mat på natten. Lite lagomt kul...och sen kommer det ju alltid någon katt som skriker och ska ut osch så vidare...
Just nu skulle jag vilja strypa den där jävla hankatten som står utanför och skriker lungorna av sig. Nu börjar det helvetet!

Har inte tid att sitta här och klottra alltför mycket för det är snart dags att göra sig iordning för sista arbetsdagen för den här veckan. Har på känn att det kan blir lite livat idag och jag har många många smörgåstårtor att göra...
Dessutom har jag ordentlig träningsvärk i ryggen idag. Antar att det kommer efter cirkelträningen men igår kände jag absolut ingenting. Konstigt.


Har en bekännelse att göra: Igår orkade jag inte stå emot längre. Semlorna som står där så fint uppradade i tårtdisken. Jag gick hela dagen och bara ville ville ha en semla och när arbetsdagen var slut så åt jag till sist en. Oj oj oj vad god den var!! Den har jag väntat länge på! Visserligen smakade jag litegrann på Angelinas för någon vecka sedan men jag har inte käkat en hel. Tyvärr så orkade inte magen med riktigt så synden straffade sig med lite magont men det gick över ganska så snabbt. Så nu blir det ingen semla på fettisdagen för nu har jag käkat min för i år...Jaja det kvittar...Med andra ord får jag nu vänta ännu längre på att nå 20-kilosgränsen:)) men det var det värt!

Senare på kvällen lagade jag LCHF-våfflorna på mandelmjöl och de var fantastiskt goda. Bättre än pannkakorna med fiberhusk faktiskt. Rekommenderas verkligen. Receptet finns på Marie Lidéns blogg www.znack.com (klicka på det tomma fältet så kommer länken upp.

Nä nu ska jag fixa iordning lite frukost ochkomma igång lite...


Kommentarer
Postat av: Peter Broms

Du får byta färg på länkarana så kommer dom fram

2011-02-18 @ 14:12:09
Postat av: Tessan

Vet jag väl men orkar inte ta tag i det...

2011-02-18 @ 14:17:03
URL: http://flowerroad.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Dottern kanske känner av fullmånen och vaknar av den. En del människor sover oroligt då.

Tänker ibland när jag läser Din blogg att Du är en himla positiv människa. Det finns mycket glad energi runt Dig här på bloggen och antagligen är det så hemma hos Dig och på jobbet också. Inte alla förunnat att detta i sin närhet varje dag. Bara att gratulera!

Ha en bra dag!

2011-02-19 @ 12:39:50
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Sara

fin blogg :)

2011-02-19 @ 13:00:02
URL: http://sarahrnic.blogg.ser
Postat av: Humle

fin blogg :)

2011-02-19 @ 13:22:00
URL: http://respirato.blogg.se/
Postat av: Tessan

Inga: Oj nu blir jag nästan generad...ja..jo..jag är nog i grunden en positiv människa. Jag ser oftast möjligheter istället för problem. Jag älskar att leva och försöker att ta en dag i taget och göra det bästa av dem alla och jag värdesätter alla nära och kära som jag har omkring mig. Jag gillar mitt liv helt enkelt och då är det lätt att vara positiv.

Sara och Humle: Tack ska ni ha! Jättekul att höra!

2011-02-19 @ 20:03:04
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback