Ledig kväll...

...blev det för mig idag...
Skulle egentligen ha haft cirkelträningen men R. erbjöd sig att ta den idag. Inte mig emot eftersom resten av den här veckan kommer att vara fullsmockad med grejer att göra.
Imorgon jobbar jag eftermiddag plus leda pump-pass på kvällen.
Fredag jobbar jag eftermiddag och sen ska jag på båtklubbsmöte samt middag på Travrestaurangen på kvällen.
Lördag jobbar jag men då har jag inget speciellt för mig på kvällen vad jag vet.
Söndag ska jag först stå i kiosken i slalombacken, sen iväg på Sebastians 20-årskalas och sen ska jag avrunda dagen med lite gympa....

På jobbet idag så gjorde jag iordning våra första lågkolhydrattallrikar. Det är sådant som jag själv äter där nästan varje dag och nu tänkte vi att det kunde ligga rätt i tiden att även erbjuda kunderna ett sådant alternativ.


Visst ser det gott ut?

Hoppas att det är i alla fall någon som nappar på idén. Innehållet på den där tallriken går ju att variera i all oändlighet...

Har väl inte fått så hemskt mycket gjort på eftermiddagen. Det blev ganska snurrigt här ett tag för middagen tog ett tag att göra (jag hade glömt att ta upp kycklingfilérna imorse så jag fick tina dem först) och när maten väl var klar kom Anna och hämtade Stefan och han hade naturligtvis inte packat klart så då fick man vara med och rota i det också. Han åker ju till Göteborg imorgon och på fredag bär det av till Italien. Lite avis faktiskt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det natti natt


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Jag nappar!!

2011-02-10 @ 19:32:12
URL: http://jolinsinredning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback