Dagens jobblunch


Rostbiff, brieost, parmachips och parmesanröra och en liten klick av den fruktiga salsaröran vi hade till lunchsmörgåsen idag. Parmachipsen gör jag med lufttorkad skinka som jag kör i några minuter i micron tills de är krispiga. Sen är det bara att doppa i parmesanröran. Supergott! Nästan som godis...

Parmesanröra: lika delar creme fraiche och philadelphiaost, en pressad vitlöksklyfta, grovriven parmesanost. Blir bäst om den får stå ett tag och så är den godast om man använder Philadelphia med örtsmak.


Kommentarer
Postat av: Marie

Fy vad smarrit det ser ut =) Nu rinner snålvattnet här på Strömgatan 2! Får minsann tillverka lite skinkchips och god röra till kvällsteven.

2011-01-28 @ 15:51:39
URL: http://znack.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback