Gratinerad torsk med räkor och dill

Det här receptet såg så gott ut! Ska prova ikväll...


Räcker till cirka 3 personer

Lägg en torskfilé (grön listad) i en smord form. Salta, peppra och stänk på citron. Strössla på frysta färdigskalade räkor och stö över rikligt med dill.
Rör ihop 2 - 3 dl grädde, 1 tsk sambal olek, riven ost och en äggula och slå det över fisken.

Gratinera i 225 grader tills fisken fått fin färg, ca. 20 minuter.

Snabbt, enkelt och supergott!


Kommentarer
Postat av: Daniela

MUMS! såg jättegott ut!

Postat av: Marie

Det där kommer mina barn älska ;-) Själv kan jag inte förmå mej att äta fisk. Men skaldjur är jag galen i =)Ska pröva den på barnen, tack för inspirationen <3

2011-01-20 @ 14:35:44
URL: http://znack.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback