Blev inget möte...

...för mig idag. Skulle ju ha varit på föräldramöte idag men Peter erbjöd sig att gå istället eftersom jag hade blivit tok-sen hem annars ikväll. Gissa om DET blev uppskattat!
Lina fick vara med mig på jobbet istället när jag städade och jag var klar redan före halv åtta. Gött mos!
Åkte hem och frossade i LCHF-våfflor och slappade istället. Inte helt fel.

Idag har det varit hyfsat lugnt på jobbet och A-M gjorde sin sista dag hos oss. Vi fick i alla fall tårtdisken fixad så nu blir det inte lika bökigt och trångt imorgon. Sånt gör mycket.

Nu har det blivit dåligt med tränande i några dagar men det får väl gå...Kanske bra om jag vilar den där hälen lite...Idag hade jag inte hälkuddarna för jag glömde att ta med gympadojorna och i sandalerna går det ju inte att ha dem...
Till söndagen ska jag i alla fall köra spinning med ett gäng unga tjejer från Arvika Simsällskap. Ska bli kul!
Sen verkar det som om Jonas och Peter ska få fixa käk till oss brudar (mig och Ulrika) på lördag. Det ska bli trevlig och förhoppningsvis väldigt gott:))

Imorgon ska Peter till kiropraktorn för första gången i sitt liv. Han ska till Broman som jag brukar gå hos och han är säkerligen väldigt nervös och skräckslagen för han tror att det ska göra ont....Bra för honom att få ordning på den där ryggen som har spökat ett bra tag nu. Broman är bäst!! Borde egentligen åka dit snart jag också. Har ju något som ligger snett någonstans så att det hugger under skulderbladet då och då men eftersom jag inte störs värst mycket av det så får jag ju aldrig tummen ur...

Nu ska jag snart gå och kojsa tror jag...
Ha det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback