Lördagsmiddag...


Idag fick det bli fisk som lördagsmiddag och jag valde att göra en favorit i repris. Fiskgratäng med räkor och dill. Förra gången jag gjorde denna rätt så glömde jag räkorna men denna gång gick det vägen...
Har lagt ut receptet förut men här kommer det igen...

INGREDIENSER:
800 g torskfilé
1 burk skalade räkor
en kruka färsk dill
citronpeppar
salt
svartpeppar
2-3 dl grädde
1 tsk sambal oelek
3-4 dl riven ost
1 äggula

GÖR SÅHÄR:
1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Lägg de tinade fiskfiléerna i en smord ungsäker form. Salta och peppra. Täck fisken med dillen. Strössla över räkorna.
3. Blanda grädde, äggula, ost och sambal och häll över fisken.
4. Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter eller tills osteen har fått fin färg.
Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback