Lövbiff med fetaosthjärta

Detta gjorde jag igår till lunchen och det var supersmarrigt!

Ingredienser:
Lövbiff
Smör
Olivolja
Salt
Peppar
Vitlök
Färsk basilika
Fetaost


Först la jag lövbiffen i marinad gjord på en skvätt olivolja, salt, peppar och en styck pressad vitlöksklyfta. Biffen låg i marinaden cirka 20 minuter.


Sen mosar man fetaost och hackar färsk basilika och lägger i mitten av lövbiffarna


Vik ihop kanterna ordentligt så innehållet inte ramlar ut när man ska steka

Stek några minuter på hög värme. Kolla lite i fickorna för att se att köttet blir genomstekt. Stekte ungefär tre minuter på varje sida...

Resultatet:

Gjorde iordning lite vitlökssmör som jag hade som pricket över i. Rumstempererat vanligt smör som jag pressade två (!) vitlöksklyftor i....Detta kommer jag definitivt att göra igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback