Min knasiga matdag

Idag lyckades jag med konststycket att försova mig trots (eller kanske på grund av) att jag har varit ledig i tre dagar. Vaknade kvart över sju och det är exakt den tiden när jag ska lämna min dotter på dagis. Är impad av mig själv att jag hann detta inom 25 minuter:
1. Klä på mig själv
2. Väcka en jävligt trött Lina och vränga på henne kläder plus att hålla henne på gott humör
3. Mata katterna
4. Plocka ihop och få med extrakläder til dagis
5. Komma ihåg att ta med kameran till jobbet
6. Komma ihåg min arbetsrock i tvättstugan
7. Trassla ut Linas svintohår
8. Komma ihåg att ta med sminkgrejer och hårgrejer
9. Lämna Lina på dagis
10. Komma till jobbet enbart tio minuter sen med tanke på att jag gick upp 1 timme och 15 minuter senare än jag skulle...

Jojo...effektiv när det gäller...

Detta bryska uppvaknande ledde till att frukost var det bara att glömma. Käkade lite ost under förmiddagen och det gick helt ok. Inte ens kaffe fick jag i mig...

Till lunch tog jag igen detta med råge (synd att fotona ligger i datorn på jobbet för det såg verkligen smaskigt ut) och åt räkor, ägg, majonäs, skinka och skinkröra. Smarrigt värre! Sen unnade jag mig faktiskt lite efterätt med tanke på den avsaknade frukosten. Jag tog lite överbliven vispad grädde, lite hallon och tre bitar mörk choklad och körde alltihopa med stavmixern. MMMMums! Varför smakar allt mycket bättre bara man mosar det?

När jag kom hem sedan så var jag inte värst hnungrig egentligen så det fick bli frukost till middag istället, det vill säga bacon och ägg plus lite fetaostsallad. Sen har jag inte käkat något mera idag. Har inte tränat heller så jag är inte värst hungrig. Sällan jag klarar mig på två mål men idag funkade det.
Imorgon ska det förhoppningsvis bli mer ordning på torpet igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback