Möte med mormor...

Ja som Lina har väntat på att mormor ska komma hem ifrån Thailand! I tre hela veckor har hon varit borta och igår kom hon hem så idag fick vi skynda oss iväg direkt efter frukost (visserligen sen sådan) för att hälsa på.
Presenter hade hon köpt med förstås till allihopa. Lina fick nya Foppa-tofflor och en snygg Adidaströja plus ett halsband. Jag fick en skön morgonrock i thaisiden, Peter ett skärp och Stefan en Ed Hardy T-shirt. Tack snälla mamsen:)) Lina blev skitsurt när hon insåg att hon inte skulle få stanna kvar hos mormor men det får bli en annan dag...Hon gick med på detta till sist i alla fall...


För att kompensera lite så fick hon följa med mig ut till gympan i Svensbyn idag. Här står hon därför med sin nya tröja och har packat en väska full med tre par skor, lite yoghurt (viktigt med näringsintaget när man ska träna), leksaker och snuttefilt. Hur redo som helst!

Det var otroligt skönt att få träna lite eftersom det har varit extremt dåligt på den fronten den här veckan. Körde på ganska så hårt med dem idag och speciellt tricepsen fick sig en ordentlig genomkörare. Jag brukar välja ut någon kroppsdel som jag kör lite extra hårt med varje gympapass. Förra gången var det rumpan och denna gången triceps, ibland blir det lite extra ben och så vidare. Blir på detta vis lite mera variation på passen.

Hann hem lagom till Solsidan började. Sista avsnittet av denna säsongen och jag hoppas verkligen att det blir fler...Har ju missat ganska så många avsnitt tyvärr men får väl skaffa DVD:n senare...Det är ju bara för bra!

Nu ska jag sätta mig och trixa med vad som förhoppningsvis ska bli min nya blogg...mycket att göra på den fronten och det går inte fort kan jag säga...

So long farewell


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback