Nu är det skämmigt...

Fy fan säger jag bara! Vad är det som sker egentligen? Norrmännen bara håvar in medaljer (och då var inte ens Northug med idag) och svenskarna åker nästan bättre bakåt än framåt.
Pinsamt skulle jag vilja säga...
Kan ju knappast enbart bero på skidorna eller...? Skulle det göra det så rekommenderar jag att sparka hela vallateamet för har de inte kommit på än hur man vallar efter Holmenkollenbanorna så ska de nog rannsaka sig själva en aning...Näe...känns tungt just nu att vara svensk...ska bli intressant att se vad det blir för bortförklaringar idag.

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja du vad säger man...Norrmännen är bra nu och så kom Finland starkt. Valla, ja det kan inte vara lätt när man som vallare inte prickar rätt för sitt lag.

2011-03-01 @ 14:26:30
URL: http://natdejta.se
Postat av: ROBIN HOOD - gratis designhjälp

hejsan du, har en liten fråga till dig, jo, har du lust att byta gästinlägg? alltså om jag kan få gästblogga i din blogg & du i min? :) isf så kan du väl kika in min blogg och kolla om de är nåt för dig och sedan skicka ett mail med text + eventuell bilder så kan jag slänga ihop ett inlägg av det & så skickar jag tillbaka det jag vill att du ska skriva + bild? :)



vore kul, hoppas du är intresserad :) kram/robinhood

2011-03-01 @ 15:09:02
URL: http://robinhoods.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback