Nu får det vara bra...

Jag tjatar alltid om hur lätt det är att äta LCHF och det är det ju också mesta delen av tiden. MEN...sen finns det ju förstås dagar som det inte fungerar lika bra och detta ska också erkännas. Jag hade en dålig vecka förra veckan men inte närmelsevis så dålig matvecka som den här....
Jag har slarvat något oerhört med matlagningen och jag har käkat lite allt möjligt som jag inte ska käka och igår tog jag verkligen priset. Då smällde jag i mig en kebabrulle med bröd och allt. Hej och hå...osmart osmart...för vad hände? Jo jag fick naturligtvis ont i magen och har varit gasig halva dagen idag. Inte värrt det ens alltså och så jäkla gott var det inte...Det är alldeles för lätt att trilla tillbaka i gamla ovanor om man inte ser upp.

Nu är det total skärpning som gäller. Idag ska jag därför INTE falla dit och äta massa smågodis, vilket har varit fallet de två senaste lördagarna...Nehej...idag har jag köpt mina favvomandlar och jag ska äta lite av dem och med gott samvete.

Imorgon ska jag i lugn och ro göra upp matschema för nästa vecka så det blir ordning och reda på saker och ting...Måste fokusera mera på mitt mål. 60 kilo innan juni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback