Nya tag

Ja igår var det lite gnäll i mitt inlägg här på bloggen men jag var verkligen trött och lett mig efter en jobbig dag. Man måste få avreagera sig lite ibland också men idag känns det bättre efter en god natts sömn och en morgon som har fungerat smidigare än på länge så nu är jag på G igen. Känner dock inget vidare för att jobba hela dagen. Skulle behöva en dag hemma för att röja undan lite. 

Det regnar/snöar ute idag också men det är väl ganska bra så den sista snön och isen försvinner. Ser som om det ska bli riktigt vårvarmt till helgen och det tackar vi för. Är trött på kalla vindar nu. Vill ha sol och värme!

Eftersom vi var tidigt igång idag så springer Angelina nu runt och tjatar på att få komma iväg till dagis. Hon är lustig hon. Oftast gnäller hon över att hon måste dit men idag är det helt plötsligt tvärtom. Knepigt! Nåja...kan väl försöka komma iväg i skaplig tid så hinner jag in på ICA innan jag börjar jobba och skicka det där paketet med byxorna. Vore väl kanske skönt att hinna sitta ned och faktiskt äta på lunchen idag istället för att göra en massa annat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback