Sista arbetsdagen...

...för den här veckan. Ska bli så skönt att vara ledig den här helgen. Ledig och ledig förresten...det finns som vanligt tusen saker att göra. Bilar som ska fixas iordning, skräp som ska slängas och sen hade jag tänkt att lägga upp ett nytt gympapass inför söndagen. Har en massa ny musik nu som jag vill använda och jag börjar bli ganska så trött den gamla koreografin.

Imorgon kommer mamma hem också efter tre veckor i Thailand.
-Mormor kommer att vara helt svart när hon kommer hem, sa Angelina igår. Haha...Ja det ligger väl inte helt långt ifrån sanningen. Det verkar som om de har haft det väldigt varmt och skönt och min mor gillar ju att sola så...väldigt brun åtminstone...

Snöar gör det också. Fy fan. När ska det ta slut??? Fast såna där bagateller ska  man inte gnälla över när man tänker på all skit som händer runtom i världen just nu. Vi har det allt fantastiskt bra här i Sverige och att gnälla över lite snö känns rätt så futtigt. Näe det är bara att ta det som det kommer. Det blir vår i år också...förr eller senare...

Idag startar som sagt Strikta Veckan och det blev bacon med kokta ägg och massa majonäs till frukost. Ska ta med chorizo till lunchen på jobbet tänkte jag. Nu jäklar ska sockersuget väck!

Satt och kollade lite på blogspot igår för att se om jag eventuellt ska flytta över bloggen dit. Har haft planer på detta förut eftersom blogspot har mycket roligare layoutalternativ och känns mer lätthanterlig som bloggverktyg men jag kom inte så långt. Startade upp en blogg som snart föll i glömska. Ska prova och greja lite med den så får vi se hur det blir. Känns som det blir mycket jobb och jag har inte riktigt koll på hur man flyttar över allt.
Nä nu får det bli en kopp kaffe till och sedan bär det av för en heldag på Broms Café.
Ha en trevlig fredag och kom gärna och ta en fika och hälsa på mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback