Helgen är för kort...

Ja det säger bara svisch så är det måndag och dags för jobb igen...Blir alltid så när man jobbar lördagar. Då känns helgen superkort och det är den väl egentligen också eftersom man sällan är hemma förrän fem på lördag eftermiddag...

Idag masade jag mig i alla fall upp innan klockan halv nio. Hade ställt klockan på åtta men vaknade faktiskt före...skönt att inte sova bort hela lediga dagen.
For upp till cafét och fixade en smörgåstårta direkt efter frukost. Hade tagit emot en till ganska så tidigt imorgon förmiddag och kände att jag inte ville stressa med det på måndag morgon. Dessutom blir de ju bättre om de får stå en dag. Snabbt fixat var det i alla fall. Sen åkte vi till ICA för att hämta ut Linas nya skor. Inte mindre än tre par nya skor fick lillskruttan och samtliga passade. Excellent!

Sen hann jag faktiskt med att både plantera alla frön jag hade köpt i rabatten samt hjälpa nya grannen med att skyffla bort den gigantiska lövhögen som vi hade placerat mellan tomterna. Bra att andra får lite fart på en när det gäller trädgårdsarbetet :))

Hann att käka lite grillat innan det var dags att bege sig ut till golfbanan för att spela första tävlingen för året. Synd att säga att det gick bra (83 slag netto) men jag var faktiskt ganska så nöjd ändå. Jag har spelat betydligt mer katastrofala rundor (och tävlingar med för den delen...) och merparten av spelet var helt ok. Hade ett par hål där siffrorna drog iväg lite annars var det helt godkänt med tanke på att jag bara har spelat två rundor i år.
Totalt hade jag 29 poäng och det är väl ok antar jag.
Får se den här tävlingen som uppvärmning inför nästa helg när vi spelar 36 hål ena dagen och 18 andra dagen.
Det ska bli så himla roligt! Längtar redan! Dessutom har jag redan ordnat så att jag får bacon och ägg till frukost också:))

Idag har jag faktiskt inte fotat en enda bild men ni kan få se dem jag tog igår istället...


Busungarna käkar glass på Andréas kalas...


Underbart fina blommor som Andréa hade fått av morsan...Älskar verkligen de där färgerna...


Marängglasstårtan som jag inte åt men visst såg det väldigt gott ut?!


Lina däremot smaskade i sig två stora bitar....Lik sin mor när det gäller sötsaker är hon...


Jag har också lite fina blommor hemma. Är så glad att rådjuren har lämnat kvar lite tulpaner i år. Jag blir glad av att se dem även om de är lite konstigt placerade bland alla vårkragar...

Nu ska jag försöka få Lina och mig själv i säng. Hon hade somnat en timme på soffan förut så vi får se om hon går med på det. Kan gissa att hon kommer att vara lite seg att få upp imorgon annars....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback