Ingen sovmorgon...

...blev det idag men jag är hanska så nöjd ändå. Angelina somnade nämligen i soffan igen i går kväll och jag hade kallt räknat med att hon skulle vakna när jag gick och lade mig eller inatt för att få mat men det gjorde hon inte. Med andra ord så var jag ganska glad ändå att hon sov till sex. Jag avskyr verkligen det där att vara uppe och fixa mat mitt i natten för jag är så himla trött så att jag knappt klarar att hålla mig vaken när jag ska ge henne lite yoghurt eller annat.

Börjar inte förrän tio så jag har en ganska så lång sträcka att vakna på. Blir lite bloggande, väcka Stefan, frukost och så ska jag försöka hinna hänga en tvätt också. Ser ut som fan här hemma känns det som och jag hinner ju aldrig städa ordentligt...suck! Jag hinner bara typ plocka undan det värsta och sen är det bara att börja om från början igen...Det eviga kretsloppet....
Stefans rum är däremot finast i hela huset för tillfället för igår så tog han och Peter ett ryck och nu är det jättefint. Nåja...det regnar säkert till söndagen och då kan man säkert dola lite inne. Känns bara så tråkigt att spendera enda lediga helgdagen med att städa.

Idag regnar det i alla fall ordentligt. Grått, mörkt och trist. Dretväder helt enkelt. Inte för att jag har så ont av det för jag kommer att gå inne hela långa dagen men humöret och orken blir ju något bättre om man får lite sol.

Var ju förresten på utvecklingssamtal på dagis igår. Har ett väldigt snällt och duktigt barn. Inga större bekymmer...men det visste jag ju redan. Det är sällan några bekymmer med Angelina. Nu märks det också att hon är piggare och på bättre humör om dagarna för nu har hon hör och häpna inte hostat alls den senaste veckan och sover därmed mycket bättre. Känns som om hon sover dubbelt så mycket också.

Nu ska jag snart ta och fixa frukost tror jag...Ha det gott allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback