Skulle aldrig ha sagt något...

...om att blogspot aldrig krånglar för det var just vad det gjorde imorse när jag skulle lägga in veckans vägningsresultat...men å andra sidan så funkade det ganska snart igen till skillnad från blogg.se så nu är allt uppdaterat.

Sitter som vanligt på torsdagar och bälgar i mig kaffe och surfar lite innan det är dags för lång jobbardag. Hoppas att det är lite mera folk i rörelse idag. Igår var det lite i lugnaste laget tycker jag.
Ser att det har regnat ute och det är mer än välbehövligt. Så himla torrt överallt och frömjöl i mängder. Gött om det sköljer bort lite så kanske man mår lite bättre.

Ikväll ska jag kolla på Eurovisionsschlagern tänkte jag. Kollade bara på slutet av röstningen i tisdags och var minst sagt förvånad över att Norge inte gick vidare. När jag hörde "Haba haba" på P4 Norge häromdagen så var jag direkt övertygad om att den skulle vinna. Visserligen utan att höra de andra låtarna först då men jag trodde att det var den typen av låt som skulle gå hem. Men icke...
Det kan nog gå hur som helst för Saade misstänker jag. Låten har en bra melodi, en tuggummirefräng, en text som någon borde skjutas för men han är snygg, sjunger bra och har en häftig scenshow så nog förtjänar han att i alla fall gå till den stora finalen med tanke på alla andra skräplåtar som finns. Spännande blir det att se. Misstänker att jag inte kommer att se värst mycket dock av den stora finalen på lördag för då håller vi nog själva i underhållningen och skrålandet där ute på golfklubben :))

På tal om tuggummirefräng så håller jag på att bli galen på ICA-reklamsången! Den är överallt och den fastnar så till den milda grad så man kommer på sig själv med att gå och gnola: "Kom kom till ICA nu..." All heder till reklammakarna. Mission completed.

Nu ska jag sätta fart och göra mig iordning. Ser i alla fall ut som om jag fick bort den stora fettfläcken som jag direkt lyckades få på byxorna när jag satte mig vid frukostbordet. Inte alltid bra med flottig mat :))) men YES fixar till det mesta....

Önskar er en fin torsdag...so long så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback