Björn Gustafsson-Sveriges nya kelgris

image38
Läste igår i Aftonbladet att Björn Gustafsson, detta charmtroll till komiker, inte ska var med i Andra Chansen till lördagen. KATASTROF tyckte Aftobladet och tydligen en hel del därtill. Närmare bestämt 70 000 av svenska folket. Detta fick jag veta i dagens upplaga där den ärade Björn stoltserar på första sidan.

Folk är vansinniga och skickar in insändare om att de minsann ska bojkotta festivalen och titta på något annnat. Det har till och med startats namninsamlingar för att producenterna ska ändra sig och ta med lille Björn på ett hörn ändå.

När jag läser sånt här så börjar jag fundera lite. Hur orkar folk engagera sig så i en grabb som bjuder på en max tio minuter rolig grej och sen är han inte med mer. Visst tycker också jag att han är störtskön och rolig på ett gulligt vis, men det är väl ändå att överdriva en hel del. Dessutom kommer han tillbaka till finalen så väntan på Björn blir inte så lång.

Med det här genombrottet så kommer vi snart att se Björns nuna överallt. Vi kommer att se Björn så mycket att vi kommer att tröttna ganska fort. Det är oftast så det funkar. Det var likadant med Charlotte Kalla när hon slog igenom i vintras. Man kunde inte undgå att höra namnet Kalla var man än gick. Nu när hon har varit sjuk och gjort lite mer normala resultat (för sin ålder) så är det å andra sidan inte lika trevliga tongångar. Nu pekas hon i stort sett ut som en svikare varje gång hon inte hamnar på pallplats. Fatta vilken press det sätter på de här unga människorna när det blir så hypat och hysteriskt allting. Undrar om det fungerar så i alla länder?

Jag tyckte att det var så befriande när jag läste igår att Mikael Nilsson, back i svenska fotbollslandslaget, svarade att han INTE trodde att Sverige hade en realistisk chans att vinna VM. Det kommer de inte att göra heller. Men när den käre Mikael är ärlig och säger som det är så utmålas han som en svikare med dålig inställning. Helt otroligt!

För övrigt så tycker jag att Kristian Luuk är störtskön han med så han klarar sig nog bra utan sin lärling till lördagen.

Hoppas att Carola och Andreas vinner Andra Chansen. Lyssnade igenom alla låtar igår och de borde vara med i toppen i stora finalen. Såpass bra är låten.
Christer Sjögrens låt är dock ännu mera fruktansvärd andra gången man lyssnar.
Tror att Charlotte Perelli tar hem det men hoppas att Sanna Nielsen vinner. Det är något med den där låten och framför allt sättet hon gör den på som får mig att rysa i tre minuter.

Heja Björn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback