Skyltsöndag

Jäpp nu är det snart slut på den här veckan också och den har varit ganska extrem. Känns knappt som om jag har suttit still en sekund. Speciellt torsdag till söndag har det varit 120 knyck hela tiden.

Vaknade tjugo över nio och var torr som ett sandpapper i munnen. Inte så konstigt efter den enorma alkoholkonsumtionen igår kväll. Tog mig i alla fall upp ur sängen och blev överlycklig när jag hittade en cola-burk på bordet i köket. Insåg att det var en enorm chansning att dricka den eftersom jag inte riktigt visste hur magen skulle reagera men jag bestämde mig ändå att hälla i mig hela burken på två millisekunder. Sedan fick det bli en obligatorisk Ipren, lite vatten och två youghurtar. Sen raka vägen till duschen där jag spenderade cirka tjugo minuter. Jätteskönt. Var tvungen att få bort all mögellukt som jag samlade på mig igår. Det kändes som om mögel-lukten skulle sluka mig hel på slutet av kvällen. Den var olidlig!
Efteråt fick det bli lite slöande och uppvaknande i sängen en stund till....

Hämtade Angelina hos morsan och Stefan hos Lotta framåt halv ett-tiden. Mådde i alla fall inte dåligt utan var bara trött tack och lov.

Ägnade lite tid åt att dammsuga samt hänga en tvätt. Peter slocknade på soffan en stund.

Har varit på skyltsöndagen en sväng. Fikade lite på cafét och sedan gick vi upp på torget. Tänkte fiska i fiskdammen men det var slut på grejer redan. Köpte däremot en flaska hemmagjord blåbärsglögg som var suveränt god.
Fortsatte ner till morsan och kollade på alla fantastiskt fina grejer som hon hade fått in.

Karusellen såg lite för läskig ut för Angelina


En mycket trött Lina







Nu ska det bli "Sportspegeln" och sedan en film och lite adventsmys. Tack gode gud för att jag är ledig imorgon för det kan behövas....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback