Usch va tråkigt...

Idag fick jag ställa in mitt gympapass ute i Svensbyn. Bara tre stycken kom och då är det liksom ingen idé att köra. Visserligen var det visning av Rallybrudar på Tjolitta samtidigt. Vet inte om allt berodde på det men kanske...kanske är det inte rätt dag...eller rätt pass...det där kan man spekulera om i evigheter. Trist är det i alla fall. Nåja, jag ger det några chanser till men dyker det inte upp något folk är det ju inget att göra. Då får det bli något annat här i Årjäng istället. Söndagar klockan 18.00 i Svensbyns gympasal är det som gäller om det är någon som är intresserad....

Annars har jag mest röjt här hemma idag. Kört flera vändor till återvinnings-stationen och pantat en miljon flaskor känns det som. Nu är det bara resten som ska med på vår "städ-dag" nästa lördag. Kommer att bli mycket kånkande då men uj vad skönt att bli av med skiten!


Kanelbullens dag har det ju varit också (samt min bagare till svärfars födelsedag dessutom) så det fick bli en liten bulle nu på kvällskvisten. Blev ju lite konstigt för oss på jobbet i år eftersom vi har stängt på söndagar.

Den här goda mackan provade jag att göra igår på jobbet. Med parmesanoströra i botten. Sedan parmaskinka som jag körde i ugnen ett tag så de gick att bryta sönder. Blev som chips. Lite körsbärstomater, sallad, rödlök och basilika så var allt klart. Sååå himla smarrigt!
I slutet av oktober åker jag och Lotta iväg på smörgåskurs till Stockholm för att få lite inspiration. Ska bli superkul!


Den här bilden är från igår när Angelina har lagt beslag på "kockorn"-skålen.

Kollade på "Här är ditt liv" med Stina Dabrowski. Hon verkade lite speciell men jag beundrar verkligen henne som journalist. Tycker att det var mycket som man ville veta mera om men som inte följdes upp. Lite synd faktiskt för hon har varit med om så mycket spännande under sin långa karriär.


Den här fina blomman fick jag som tack för plommonen av grannfrun...inte illa!

Hoppas att min hemska förkylning ger med sig snart för nu börjar jag att bli lett den. Känner mig hemskt trött hela tiden, hostar litegrann och snorar litegrann. Inte så illa men ändå inte bra. Vill vara pigg igen.

Näe...dax att krypa till kojs kanske! Måndag imorgon och ny arbetsvecka....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback