På bättringsvägen...

Fick stanna hemma från jobbet idag för jag var ju ganska risig igår. Skönt att få sova ut (nåja i alla fall till åtta när jag var tvungen att ringa till MVC och dagis för att meddela att varken jag eller Lina kom). Har känt mig mycket bättre idag men halsen är fortfarande ganska svullen. Var i alla fall inte så dålig så att jag blev sängliggande så jag passade på att rensa lite här och där. I Linas strumplåda till exempel och bland en massa papper...shit asså vad papper det blir med en gång!

Var ute en stund också och slängde bort en massa skräp ur min bil. Den ser nuförtiden oftast ut som ett substitut för skräpkorg/garderob. Inte kul. Jag som var så noga med den förr.

Peter kom hem i bra tid och efter middagen passade jag på att sova i ett par timmar. Sömn brukar funka bra när man är sjuk. Angelina kom också och lade sig efter en stund.

Sedan gav jag mig på arbetet med mitt gympapass som jag ska ha i Svensbyn till söndagen. Skulle ha gjort färdigt det igår men det gick ju inte. Peter bara suckade och tyckte att jag skulle hålla mig still men det örat lyssnade jag inte på. Det ska bli jättekul att ha gympa och jag är supertaggad. Musiken har jag nyss gjort klar och den blev också kanon tror jag. Det bästa med gympan är att man kan improvisera mycket eftersom det inte är lika många steg som i aerobicen. Passar mig fine som har så trubbligt med att komma ihåg ordningen på stegen.

Kände mig såpass pigg att jag åkte upp till cafét och tog städningen så att Bittan kom iväg i tid till sitt pump-pass. Tydligen var det en hel del folk , vilket är jättekul för pumpen har funkat sisådär de senaste åren. Verkar som om det går i vågor det där. Synd för pump är otroligt effektiv och rolig träning som vi alltid ska ha på schemat anser jag personligen.

Blev sent sänggående för Lina eftersom hon sov på eftermiddagen. Har läst hennes nya favvo-böcker "Mamma Mu och Kråkan". Jag tyckte ockå om Mamma Mu när jag var liten fast jag lyssnade på radio.
Hon har varit på ett strålande humör hela dagen och babblat och babblat och babblat...undrar var hon kan ha fått DET ifrån? Mitt lilla söt-troll.

Stefan var helt slut och gick faktiskt och lade sig innan utsatt tid. Han har varit på skoljoggen idag och sedan skejtat så det var kanske inte så konstigt. Sedan för han lååånga samtal varje kväll med en tjej ifrån Småland. Väldigt sött tycker jag...

Gött att Färjestad vann idag igen...


Foppa målskytt efter fem minuter i sin comeback...man måste ju beundra karlns tålamod och vilja...

Zlatan gör succé i Barca...vem är förvånad?

Det där rånet var ganska fräckt utfört även om jag absolut inte står på de kriminellas sida...


Undrar hur länge det tar innan den där Mats Alm erkänner? Hans förklaringar är ju helt otroliga! Är han oskyldig så är det en jäkligt smart människa som har satt dit honom....

Slut för idag, tack för idag!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback