Rumpvärk

Får väl försöka slänga in några rader så ni inte tror att jag har dött eller nåt...
Den här helgen har inte bloggen prioriterats överhuvudtaget. Allt annat har gått före så därav tystnaden...

Nu sitter jag på jobbet och har lunchrast. Har käkat en salig blandning bestående av, hamburgare, stekt ägg, 1 baconskiva, lite skagenröra och en kycklingblandning med jalapeno. Det var jävligt starkt så nu sitter jag här med annalkande halsbränna! Lite onödigt kanske...

Har dessutom fruktansvärd träningsvärk i lår och rumpa efter att ha kommit på den briljanta idén att vi skulle gå utfallsteg ett helt varv runt gympasalen igår på gympan...det kommer jag verkligen få sota för idag känner jag...kan jag ens sätta mig ned ikväll så har jag flyt.

Idag känner jag mig lat. Det gör jag ofta på måndagar. Det är väl för att jag helst skulle vilja ha en till ledig dag för helgen är alldeles för kort. Speciellt nu när golfsäsongen äntligen är igång.
Igår var jag, Bittan och J.H. ute och premiärspelade. Gick de sista nio hålen och det var faktiskt förvånansvärt fint att spela. Inte alls blött som jag hade trott.
Var hyfsat nöjd med spelet för att vara första gången i år. Några sneda slag här och några usla chippar och puttar där visserligen men det kändes ändå helt ok. Det märktes också att jag har tränat kondition regelbundet under vintern för det kändes lätt lätt lätt att gå rundan (även om det bara var nio hål) och jag hade gott om energi kvar till träningspasset på kvällen sen. Till lördagen är det första tävlingen så jag får nog försöka komma ut i alla fall en gång till innan dess. Peter kommer hem tidigt den här veckan så det ska nog gå bra.

Ikväll ska jag köra sista cirkelträningspasset för säsongen och det känns ganska lagomt att avrunda nu. Det blir ju sommargympa också om några veckor så helt ledigt blir det ju inte...Jag och R. ska ha lite cirkel där också hade vi tänkt.

Ojsan nu har tiden gått fort igen och jag måste få något gjort innan jag slutar....So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback