Möten...

Ja nu finns det inte mycket tid över för bloggen må jag säga...Massa annat som ska fixas och ordnas.
Igår hade jag Åsa och Roger här hemma och vi lade upp två cirkelträningspass. Vi har nämligen tänkt att ha ett lite enklare och ett tuffare pass i åru är det med andra ord dags för alla nybörjare att haka på!
Visade en hel del nya övningar och gosh, jag skäms för att erkänna det men jag har faktiskt träningsvärk i magen idag. Av det lilla jag gjorde! Nä nu jävlar får det bli skärpning! Jag bara MÅSTE komma igång med lite aktiviteter nu snarast annars kommer jag att dö den första veckan av terminen!!

Idag var det dags för styrelsemöte. Det gick faktiskt ganska snabbt ändå trots att det var en hel del att ta upp. En och en halv timme måste anses vara ganska snabbt jobbat! Tack och lov ska väl tilläggas för jag var tvungen att ta med mig Lina och det blir ju såklart väääldigt trist när alla bara sitter och babblar hela tiden...

Lina är så rolig när man ska gå och lägga henne på kvällen för då pratar hon verkligen. I ett. Ibland när jag läser för henne så hinner jag typ en mening och så kommer hon på något hon måste säga. Jag läser en mening till och då är det något nytt....Ibland brukar jag helt sonika få lägga ned boken och så tar vi oss en rejäl pratstund...Oftast är det då som det kommer fram saker som hon har gjort under dagen och så. När man frågar henne vill hon oftast inte svara. Idag var en sådan dag när hon var väääldigt pratsjuk och plötsligt kommer det:
Lina: -Jag sa snopp på dagis idag (hysteriskt gapflabb)
Jag: Jaså. När då? Till fröknarna? (lite lätt nervös)
Lina: Näe i samlingsrummet.
Jag: (ännu mera nervös) Jaha..
Lina: Jag och L.stängde in oss där och sa snopp, snopp, snopp
a där ser man. Det är väldigt mycket kiss och bajshumor just nu och tydligen annat också...
Hon har blivit så stor så man knappt kan förstå det.


Denna bild är från i måndags när Jonna och Angelina fräste omkring på gatan i Jonnas fräcka BMW-bil! Ojojoj vad kul de hade!


Jag har faktiskt börjat att "flossa" varje dag. Jag har ju så otroligt bra tänder men det skadar inte att bry sig om tandköttet lite också. Man blir ju skrämd nör man ser allt äckelpäckel som fastnar där och som inte går bort vid tandborstning...Det värsta är att jag har förfärligt trångt mellan vissa tänder i nederkäken (börjar ångra att jag inte satte in tandställning) så i förrgår fastnade jag med den där grejen mellan de två bakersta tänderna. Fick panik när jag inte fick loss den och trodde ett tag att jag skulle bli tvungen att klippa bort tråden, men jag slapp som tur var...Nu ska jag lägga detta på minnet och ALDRIG mer flossa mellan de tänderna!

Fy fasiken va långhårig jag är! Skönt att det bara är en vecka till jag ska klippa och bleka....Mår psykiskt dåligt när jag är långhårig! I-landsproblem eller hur?

Nu ska jag lägga mig och läsa lite politisk reklam som har ramlat ned i postlådan de senaste dagarna som jag inte har hunnit titta på än. Det är ju snart dags att rösta och då vill man ju veta litegrann vad de olika partierna vill innan man väljer. Jag tror i och för sig att jag är ganska säker ändå, men det kan ju ändå vara intressant att vara lite insatt...

Gonatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback