Väntar på solen...

...gör jag nu samtidigt som jag äter mina ägg och bacon. Kom inte upp förrän halv tio idag och det var skönt att få sova lite. Peter gjorde ett tappert försök att väcka mig vid kvart över sju men det brydde jag mig inte så mycket om. Nä skämt åsido så tror jag inte att det var med flit men jag vaknade till en sekund och somnade sedan om.

Nu sitter jag här och softar och hoppas som sagt att solen snart ska titta fram. Idag får det bli lite trädgårdsarbete tror jag. Det behövs allt röjas här inne också men det får vänta. Nu vill jag vara ute och få ordning först och främst. En fika på cafét har jag lovat Lina också annars så har jag egentligen inga speciella planer för den här dagen. Inga MÅSTEN och det är skönt.
Plocka påskris att pynta med kanske man får fixa också. Jag vet hur påskveckorna brukar se ut på jobbet så då är det inte så lätt att hinna med att pynta. Kan nog vara smart att göra den här helgen också. Fixa iordning någon kruka med lite blommor vid dörren också kanske....vi får se om andan faller på...
Ha en fin lördag. Jag återkommer säkerligen under dagen :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback