Lite äggröra och kaffe...

...och så är dagen igång på allvar. Tja inte att förglömma baconet då ;)) Tänk att jag aldrig tröttnar! Jag måste vara en extremt ensidig människa!
Vaknade faktiskt före klockan åtta imorse trots att jag är ledig. Inte för att jag var pigg tyvärr utan för att jag var tvungen att gå på toa. Mycket toaspring nu när jag börjat käka LCHF ordentligt igen. Mycket vatten som ska lämna kroppen. Nåja..det är skönt att inte sova bort mycket av den lediga dagen.

Nu sitter jag och Lina och har långfrukost (som alltid när vi är lediga). Minst en timme lång brukar den bli och det är vår lilla ledighetstradition. Tänk om man kunde ha det så varje dag! Hur gött vore inte det?!

Läser på Facebook att Rickard har haft inbrottstjuvar på ICA Sillerud som har tagit sig in i kassaskåpet. Blir så jäkla förbannad! Att folk inte kan låta bli! Hoppas verkligen att någon får tag på dem. De försvann tydligen i en svart BMW och Rickard hade sett den ena så han kan ge signalement.
Mycket skumt folk i rörelse såhär på sommaren. Gäller att vara noga med att larma och låsa men ibland hjälper inte ens det...

Idag ska vi som sagt ta en tur ut till Fölsbyn och hälsa på Jannikke med familj och sen måste jag hinna med bibblan och en joggingtur också. Annars är agendan fri. Ska i alla fall INTE ägna mig åt städning idag.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback