Snurrar runt i skallen...

Tjolahopp! Nu ska jag försöka slänga in några rader innan det är dags att avsluta denna dagen med...Shit vad dagarna bara flyger iväg!! Man hinner ju ingenting ju....

Nu är det slut på "vilodagarna" (nåja jag har jobbat 222 timmar den senaste månaden) och nu är det massvis med saker som händer den närmaste tiden. Snurrar runt i skallen bara jag tänker på alla saker som ska fixas. Först och främst så är det bara en månad tills gymnastikföreningen drar igång höstterminen och jag har en massa pusselbitar kvar att lägga med tider som ska stämma och vilka pass som ska vara eller icke vara. Vet faktiskt inte ens själv vad jag ska ha för pass. Det enda som är klart är att jag fortsätter gympan i Svensbyn på söndagar kl.18.00-19.30 så alla som har lust är hjärtligt välkomna.

Sen så fyller ju en viss liten kicka fem år mitt uppe i "mâten" så det ska snart börja planeras för barnkalas också.

Helgen efter "mâten" ska jag och Jessica springa Lidingö tjejlopp och när jag idag gick ut för att boka boende så visade det sig att varenda jävla hotell/vandrarhem i hela Stockholmsområdet var uppbokat (om man inte vill betala flera tusenför ett rum och det vill jag inte). Härligt att jag är ute i så god tid! NOOOT! Tur då att man har trevliga bekanta i staden som man får bo hos så det problemet löste sig blixtsnabbt. Tack snälla Frida!!! Ska bli tusen gånger roligare än att bo på hotell!! Nu ska jag bara gå ut och boka tågbiljetter också så är allt klappat och klart. Bara konditionen som fattas...

Imorgon ska jag i alla fall få min arma rygg/axlar/nacke fixad för då drar jag till Mr Broman i Åmot. Ska bli så jäkla gött att få ordning på allting nu innan träningssäsongen drar igång. Skadar verkligen inte med en liten renovering en gång om året åtminstone. Är mycket bättre nu och faktiskt kände jag ingenting igår när jag sprang men i vissa lägen så hugger det till i skulderbladet. Kommer antagligen att känna mig som en ny människa efteråt.

Till helgen är jag faktiskt ledig igen och då ska jag försöka få lite gjort här hemma tror jag. Ett kraftigt eftersatt hushåll har jag just nu med oputsade fönster, ett tvättberg i tvättstugan som aldrig krymper och ett förråd som snart svämmar över av pappkartonger som ska till återvinningen. På hösten så blir jag så jäkla röjarsugen så det ska bli skönt att sätta igång.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så att jag inte upprepar gårdagens bedrift, att försova mig i drygt en timme! Trodde att det skulle vara Stefan som skulle vara jävlig att få upp men det var tydligen värre med mig! Vaknade kvart över sju i ren panik! Konstig dag blev det sen också...så nu säger jag nattinatt för idag:))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback