Det tar aldrig slut...

...på saker att göra...och tur är väl det egentligen...jag gillar att ha mycket på G som ni säkert redan vet men nu känns det som om jag jiddrar med allt på en gång...

Nu ska jag i alla fall snart stupa i säng. Har suttit och grejsat med cafébloggen för imorgon kommer den troligtvis ut på Årjängsportalen. Det är mycket bilder och info som ska dit men jag får väl ta det lite eftersom antar jag annars får jag aldrig sova antagligen...men roligt är det i alla fall. Här är adressen som ni ska lägga på minnet: www.cafebroms.blogg.se .Lova mig att ni går in och kikar!

Idag har jag jobbat och sedan haft cirkelträningspass igen. Hade en hel del nya övningar även idag så det blev inte värst svettigt för min del eftersom man mest får gå runt och instruera och kolla så alla gör rätt. Frös till och med. Det har jag förövrigt gjort hela dagen...inte likt mig direkt...
Inte så mycket deltagare idag heller och det känns jäkligt trist. Konkurerar med zumban som typ hela Årjäng verkar ha snöat in på. Inte för att jag anklagar dem, inte alls. Zumba är väldigt skoj så det är inte alls konstigt. Vi får helt enkelt se hur det blir med folk framöver annars går vi tillbaka till ett pass i veckan som vi hade förut. Svårare än så är det inte.

Idag gjorde jag något till middag som jag har längtat efter såååå länge. Kyckling med banan och curry. Inte så jätte lchf-vänligt direkt (banan, ketchup och jordnötter är no no) men det struntade jag i idag. Åt ju i alla fall inte ris till...Klart värt det.

Näe nu ramlar snart ögonen ihop på mig....hörs imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback