Jag pressade ner tån...

...i gympadojorna och drog till parken och hade sommargympa ikväll. Det var inte helt skönt kan jag lova att få ned foten i en såpass trång sko men efter ett tag så domnade den bort. Funkade hyfsat bra att köra passet men vissa sidoförflyttningar och hopp var inte helt angenäma. Nu spörs det hur skönt det känns imorgon...

Det var i vilket fall som helst oerhört skönt att få träna och svettas lite igen. Längesedan sist och det märktes kan jag lova. Gummibanden höll på att ta kål på mig och armarna kändes lätt skakiga efter biceps och tricepsövningarna. Kommer nog att ha saftig träningsvärk imorgon misstänker jag.

Annars så har jag jobbat som vanligt men idag var det faktiskt något lugnare...tack och lov höll jag på att säga men det var faktiskt lite skönt att det inte var riktigt lika rushigt.
Fick se broschyren som centrumorganisationen har tagit fram idag och det var lite ångestframkallande eftersom vi var med på bild allihopa. Kan ju med andra ord bli hur som helst men jag såg väl i alla fall hyfsad ut så man slipper skämmas...

Nu ska det bli skönt med en liten minisovmorgon imorgon och sen är det jobb två eftermiddagar/kvällar och sen så har jag ledig helg. Den sista på en hel månad. Vi hade tänkt att åka ut med båten men det kan vi nog glömma. Det ska tydligen ösregna hela helgen. Jättekul! INTE! Återigen: Varför bor man i det här jävla landet??? Tror jag vill emigrera snarast!
Idag har det däremot varit hyfsat och jättefint under kvällen. Man får vara glad för det lilla tror jag annars blir man tokig.

Nu ska jag försöka få nattugglan Lina i säng. Hon har varit med mormor hos Jessica och nu är hon helt slut även om hon vägrar att erkänna det...

Kommentarer
Postat av: Nyymaans Träningsblogg

Vad duktigt! :) Skönt att träna utomhus :) Vad är det för gummiband du använder då?

2011-07-20 @ 22:58:40
URL: http://Http://nyymaan.blogg.se
Postat av: Tessan

Jag använder sådana där gummiband som man kan köpa på rulle. Använder ofta gummiband på mina pass eftersom de är så lätthanterliga och inte tar sådan stor plats.

2011-07-21 @ 09:00:02
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback